מדוכאת לגמרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון שני, יש לי ילדה בת כמעט 3.
    אין לי סבלנות אליה כמעט, היא מתווכחת אתי לא מעט ומוציאה אותי מדעתי במיוחד בבקרים כשאני מארגנת אותה. בעלי לא ממש תומך בי ובאופן כללי לאורך ההריון (אני בשבוע 16) הוא לא ממש נענה לבקשות שלי לגבי ליווי לבדיקות, יותר תמיכה רגשית. הוא רק מעמיס עליי יותר עם הלחץ שלו.
    אני אובדת עצות ויש ימים שאני פשוט נשברת ובוכה.
    לא יודעת כבר אם נכון להמשיך את ההריון במצב כזה. אם זה המצב עכשיו, איך יהיה אחר כך? אני פשוט מפחדת ומרגישה לבד
2 תגובות
עמוד 1
  • אל תפחדי
    גיל 3 זה גיל קשה, הילדים מגלים עצמאות ולכן הילדה מקשה עלייך
    לגבי הבעל שלא תומך - ישנם הרבה גברים כאלו, אולי הוא עדין לא הפנים שיש משהו בתוך הבטן שלך. גבר לעולם לא יבין מה מרגישה אישה ולכן לא תמיד יביע עניין בצורה מספקת אל מול האישה

אל תוותרי על ההריון חומד, גם אם קשה לך כרגע.
    יכול להיות שאת מקצינה את הרגשות שלך בעכבות ההורמונים שמציפים אותך עכשיו.
    תהי חזקה, שולחת לך חיבוקים

• וואו נשמע מצב לא פשוט
    אז קודם כל יש לך את התמיכה של בנות הפורום ושלי מתי שרק תרצי !!!
    ויש כאן בנות מקסימות ממש !
    אם את הולכת פנימה לבטן, לתחושת הבטן העמוקה - מה מרגיש לך שם ? נכון להיות בהריון?
    האם התזמון של ההריון היה נכון לך ולבן הזוג ?
    דרך אגב, לבכות זה טוב זה משחרר.... יש חברה / אמא מישהו שאת קרובה אליו ויכולה לבכות / לפרוק / לדבר ?
    מאחלת לך המשך יום מחבק ואוהב
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה