יש לי חתימה חדשה + סקר לאמאהות לילדים מאותו המין - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז התחדשתי לי קצת (אני בבית היום אז היה לי זמן להשקיע)
ועכשיו לסקר - סתם סקר (לא משהוא מתוחכם הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
21 תגובות
עמוד 1
יש לי שני בנים
אין לי שם לבת :) בקושי לבנים היה לי שם חשבתי פעם על יסמין ועלמה אלו שמות היחידים שאני אוהבת . והתגעגעתי
אם היה לי בן: עמית, אורן, אלון נטלי
תתחדשייי פייס: ortal_hori
אה ולסקר - פייס: ortal_hori
טוב הדס לוקח את יודעת...
אם ניתה לי בת כנראה כנרת או שירה או כרמל
כשהייתי כבר בהריון עם יונתן היה לנו שם אחד לבנים (יונתן) ומלא שמות לבנות. אני לא יודעת אם תהיה לי עכשיו בת אם השמות האלו יהיו מתאימים, אבל זאת הרשימה שלנו לבנות: קרן שני אמילי אלמה
ואני כבר לא זוכרת את השאר
במקרה של בן השם היחיד שיתאים לשמות הבנות הוא פלג ואני לא אוהבת את השם הזה... פתאום זה ניראה לי כסיבה מצויינת למה לא לעשות עוד אחד
הסקר הזה מתאים לכל אחת
]
ענבר כי אין שם יפה ומתאים?
אחחח באמת סיבה מצוינת!
אגב למה שלא תחשבי ברצינות על מפל? או משפך? גייזר? או דלתא? מצאתי אחד!!! פיורד!!!
וברצינות- יש את איתן שזה די משתלב
חחחח ברור שחשבנו על שמות לבנות בכל אחד מההריונות הייתי בטוחה שזאת בת
למעיין ויובל סופר מתאים רון! נכון שבמשמעות לא אבל אז מה?! זה מצטלצל טוב באוזן. אז חדל תירוצים ולהתחיל לעבוד.
אני פעם אהבתי הדר. היום פחות... לא יודעת אין לי שמות. אז לא נעשה עוד אחת בנתיים
מאיה - גם אני מתגעגעת. מה שלום הברנשים שלך? איך בלימודים?
לינבר - מתאים גם אשד, אפיק, טל, ירדן. הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
שכחתי שבהריון האחרון רציתי איילה
גם אלה זה יפה בעיניי
לינבר את מצחיקה!!!
אם היתה לי בת הייתי קוראת לה עלמה או שירה (יש עוד כמה שמות, אבל אלה האהובים עלי במיוחד)
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מיכל נולדה, ואז רם, אור, וגיל
כל הזמן משתנה... חושבת על גפן.. נראה לי שם מתוק כזה
אוהבת גם אלה "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני לא נמצאת בדילמה הזו.. וכל פעם מחדש יש לי בלקאוט נוראי על כלה שמותש רציתי אי פעם ומתלבטים מחדש..
שיר- השמות גפן ואלה מהממים.. כאלה ישראלים.. מחכה שתהיה לכם בת מהממת!
שלושה בנים כידוע... ליאור טל ושחר...
אני לא אוהבת בנים לבנות ולהיפך.
אם היתה לי בת :
אלה אלינור נעמה מורן טליה שירי ליהי
אבל אין ולא יהיו לי בנות !מקסימום בובה בוכה מהחנות