אם כבר מישהי פתחה פה שאלה על ימי הולדת - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצלנו (באשקלון) המינימיום זה 700 וצפונה ... הפעלה של שעה וחצי בערך
אצלנו לרוב מתחיל ב1000 והלאה..... גם כשעה וחצי כאשר הארוע כולו סביב השעתיים.
אנחנו שילמנו אפילו יותר מ1000 - אבל התחלקנו עם מישהי יעל, אמא של יונתן ואיתמר
פשוט תהיתי אם להתחיל לעשות ימי הולדת זומבה. לכן שאלתי. אבל זו לא הפעלה של שעה וחצי. אמטרך לחשוב על דרך אחרת לתמחר את עצמי. ההפעלה היא בין 30 ל45 דקות.
אחלה רעיון לדעתי! לדעתי סביב 350 ש"ח (פלוס מינוס- ונטו- נסיעות וכו בנוסף..)ל45 דקות זה סכום הגיוני
זה רעיון טוב, אבל לאיזה גילאים? לדעתי זה יהיה חייב להיות לשכבות גיל די בוגרות, מינימום כיתה ה.
אפשר להתפרע עם הרעיונות:
את יכולה להציע לבת/בר מצווה: מספר שיעורים פרטיים מוקדמים לילד/ת השמחה, שבהם ילמדו ריקוד זומבה מסויים, עם כל התנועות. וביום השמחה הילד או הילדה הם עצמם אלה שילמדו את כל החברים שלהם את הריקוד, במשותף איתך!!!! זה גם מחזק את הבטחון העצמי של הילד/ה, וגם נותן להם סוג של אחריות מהנה.
את יכולה לחבור עם צלם, ולהציע יחד איתו חבילה משודרגת (לבת מצווה למשל) שבה את תפעילי את הילדים ובזמן הפעילות הוא יצלם את הרוקדים וכל ילד יקבל מגנט למזכרת... את יכולה להציע למשל "ריקוד מאובזר"- להביא כל מיני אביזרים ברוח הזומבה, שרשראות פרחים גדולות, חצאיות אפריקניות, אקססוריז גדולים לשיער, והריקודים יהיו חגיגה של ממש.
יש לך רעיון מעולים
את צודקת.... צריך לחשוב על זה באמת, איך בדיוק לשווק את זה כך שיובן שזה לנשים. אבל זה בהחלט לא מכשול, פשוט צריך לחשוב. השוק של הבת/בר מצווה הוא טוב, אנשים היום מוכנים להוציא על זה הרבה כסף, וכל הזמן מחפשים משהו מיוחד ומקורי שהאורחים עוד לא ראו.
הסטאז' ביומולדת הקרוב זה מעולה!!!!!
עוד משהו לגבי הצניעות (גם אני דתיה...): שנה שעברה אחיינית שלי חגגה בת מצווה, כל המוזמנות היו חברות שלה, כולן היו בנות. (על אף שהיא בבני עקיבא, ויש לה ידידים מהשבט, היא לא הזמינה בנים). אני חושבת שדתיים לאומיים לגמרי יבינו, ובעצמם ירצו שזה יהיה לבנות בלבד. אני חושבת שאחיינית שלי הייתה מתלהבת מכזה דבר, שחבל על הזמן!!!! (איפה היית שנה שעברה?!?!?)
קהל יעד חילוני- אני יודעת שעושים בר ובת מצווה במועדונים, אולי דווקא להם יכול להתאים שאת מלמדת את הילדה בלבד, ובעצם גובה כסף על סדנה פרטית, אולי אפילו סדנה יחד עם האחיות והאמא, משהו משפחתי כזה, וביום השמחה את אפילו לא נוכחת, כי הם אלה שמעבירות את השיעור. את רק מכינה אותם לקראת זה, מעניקה להם כלים לעמוד מול קהל, להעביר את זה בצורה שמחה וכיפית, לבחור איתם שיר נושא ו"מוכרת" להם כירואגרפיה אישית שמתאימה להם בדיוק. את השיווק של זה אפשר לעשות דרך המועדונים האלה, יש המון כאלה, תסתכלי בגוגל (תקישי "מועדון בת מצווה").