דיכאון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר שנה וחודש אחרי לידה...התקופה הראשונה אחרי הלידה הייתה לי קשה אבל הייתה לי המון תמיכה ואהבה מכל כיוון...ככה שלא שקעתי בעצמי ובדיכאון.
    בשבועות האחרונים ממש לא טוב לי,אני מרגישה שאני לא מספיק טובה להיות אמא,אישה,ובעלת משמפחה...אני בוכה כמעט כל ערב לבעלי כמה שלא טוב לי...
    אני מרגישה שהכל מציף אותי,שאני לא מתוממדת עם הקטנה שבוכה ושאני בכלל לא מצליחה להביא אותה...בשבוע האחרון זה מחריף,כל ערב מבחינתי הוא נורא,היא עושה לי בעיות עם ארוחות ערב,בעלי עצמאי וחוזר מאוחר ואני נשארת להתמודד לבד,שהוא פה הוא מאוד עוזר לי
    מקלח מאכיל ונותן לי המון תמיכה.
    אני מרגישה כמו הר געש,הכל כל הזמן בוער בי...אני מתחילה לבכות מול הילדה
    אני לא מצליחה להשתלט על הבלאגן על הבית על הכנת האוכל הניקיון
    ואומרת כל הזמן לעצמי ולבעלי,כל זה ויש לנו ילדה אחת....איך אני אתמודד עם 2...
    אני רק מחכה שיקחו אותה ממני ושהיא לא פה אני בוכה כמה אני גרועה שלא רוצה את הילדה שלה....
    אני שבורה.
    אני כ"כ אוהבת אותה ואוהבת את בעלי ומרגישה שאני לא ראויה לאף אחד מהם....
1 תגובות
עמוד 1
  • היי מורי,
    אני חושבת שהפריוילגיה הכי גדולה שאנחנו יכולים להעניק למישהו - זה טיפול.
    והמישהו הכי חשוב שאנחנו יכולים להעניק לו - זה אנו עצמנו.
    נראה לי שהגיע זמנך להעניק קצת לעצמך: זמן, שקט, מרחב לחשוב שם, מקום בו תוכלי לגעת באמת בדברים הכואבים ולנטרל את "הר הגעש".
    את מסתובבת עם תחושות קשות שמשפיעות עלייך ועל סביבתך.
    הצעד הנכון ביותר שתוכלי לעשות זה להעניק לעצמך ולסביבתך את ההזדמנות לצמיחה מתוך המקום הכואב הזה.
    מאד ממליצה על כניסה לתהליך טיפולי.
    תרגישי טוב ותשמרי על עצמך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה