נקודות שבירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

אתמול הייתי במעקב זקיקי אחריי טיפול בפרוטוקול ארוך עם מנופור
    בשני טיפולים קודמים הייתי עם גןנאל ופיורגון.. (לבעלי ריכוזיות נמוכה של זרע ואצלי חצוצרה חסומה ורזרבה שחלתית גבולית)

הגעתי עם ציפיה ענקית למשהו טוב כי הבנתי שהפרוטוקול הטרוך אמור להיות טוב יותר ולייצר יותר ביציות. גם על המנופור קראתי דברים טובים.

ומה שחוויתי הייתה עוד אכזבה. ניצפו 3 זקיקים בלבד. 15,18,19
    ונקבעה לי שאיבה ליום שני.

איך זה קורה? למה הגוף שלי מתנהג ככה?
    כל חודש אני מנסה להיות אופטימית כי אמרו לי שכדי שזה יצליח אני חייבת להיות חיובית
    מצד שני אם אני אופטימית זה כל פעם מחדש מתפוצץ לי בפנים!

כבר לא יודעת מה לחשוב או להרגיש. נימאס לי לבכות ונמאס לי להתאכזב ואני רוצה כבר להיות אמא.

לא מצליחה להשתחרר מהתחושות האלה! שומעת על זוגות שמנסים שנים.. ואני לא רוצה להיות במקום הזה!!!!!!

מפחדת. עצובה. לא מצליחה להתרגל לאכזבות. ולא מוצאת את האיזון בין שמירה על אופטימיות לשמירה על רמת ציפייה נמוכה כדי להגן על עצמי מאכזבות.........

ליטלילי

7 תגובות
עמוד 1
  • הי מתוקה
    קודם כל חיבוק גדול גדול
    אוקי...
    לשאלה למה, יכולות להיות הרבה תשובות...
    אני אנסה לענות מהצד שאני בקיאה בו.
    אבל לפני זה תחשבי - אם כל מה שאנחנו עושים כשאנחנו הולכים בכיוון מסויים בסופו של דבר נכשל, אולי אנחנו לא הולכים בכיוון הנכון?
    בדרך להשיג את המטרה, ישנן הרבה דרכים.
    עד כה הלכת בכיוון מסויים, ואולי הגיע הזמין ללכת / לשלב עם כיוון אחר שהוא תחום של רפואה משלימה.
    אני לא יודעת אם עד היום חווית / ניסית / שילבת בתהליך הפוריות עוד דברים, ואם כן, יתכן שהם פשוט לא היו מדוייקים.
    שאלת שאלה מצויינת, שמראה לי שיש לך חיבור עם הגוף שלך
    "למה הגוף שלי מתנהג ככה"
    ומכאן בדיוק יגיעו כל התשובות.
    אנחנו צריכות להיות בחיבור עם הגוף, להקשיב לו, לשאול אותו, ולקבל תשובות
    מקווה שזה לא נשמע קלישאתי מדי, אבל מנסיוני - הדברים האלה עובדים !!
    צריך להבין מה הסטטוס המשפחתי / הזוגי / את המצב הרגשי האמיתי שלך (ולא זה שמצפים ממך) - זו יכולה להיות התחלה...
    זו הדרך בעיני להפוך את נקודת השבירה לנקודה ממנה תוכלי לצמוח
    מוזמנת לשתף אם בא לך
    שיהיה לך שבוע אוהב ומלא בתובנות נהדרות עבורך

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יעלי,
    קודם כל המון תודה על זה שאת כאן בשבילנו.....

בקשר למה שכתבת, המצב הוא כזה- זוגיות טובה ותומכת. מצב טוב עם המשפחה שלי. מצב גרוע עם המשפחה של בן זוגי. אני לא מדברת איתם ודי כועסת כבר די הרבה זמן.. על דברים שלא קשורים לטיפולים שלנו... אין מצב שאעשה צעד בנידון. להיפך- כמה שיותר רחוק עושה לי יותר טוב.
    לכן אני לא רואה פיתרון להרגשות שלי בכיוון הזה..

אני חושבת שהרבה ממצבי השבירה שלי מתחילים ממחשבות של: למה אני לא. או יותר נכון - למה דווקא אני לא.
    כל הסביבה שלי במצב הפוך ממני. גיסות וחברות בהריון.. חלקן בגלל "טעות" חלקן שניסו ממש מעט והצליחו בקלות. ועצם הידיעה לא מקל עליי.

רגילה להיות תמיד במצבים של הצלחה. בכל תחום. ופתאום.... הגיע מצב שבו אני לא במיטבי.
    קשה לי מאוד עם זה. וזה מעציב אותי ומאט אותי גם בשאר הדרכים.

לגבי טיפולים אחרים ושילובים לא ניסיתי עדיין... מטבעי אני אדם שלא מאוד מתחבר אבל אולי אתן צ'אנס.. במה מדובר? מה האפשרויות...?
    -

ליטלילי

• הי
    סורי שלקח לי כמה ימים ... הייתי בחופשה קצרה...
    מכל הדברים שרשמת-דווקא הכי תפסה אותי השורה שכתבת שאת רגילה להיות תמיד במצבים של הצלחה, ופתאום זה לא ככה ---> ואז זה מאט אותך בשאר הדברים...
    בתור מטפלת שמסתכלת על הדברים בראיה שלמה יותר ומקיפה יותר... אני רוצה להציע לך נקודת מבט אחרת:
    אנחנו הרי לא מכירות, אבל בואי נניח שאת עובדת נורא קשה ושאת נורא טובה והבוס ממש ממש מבסוט, אבל לא טוב לך מבפנים...עובדת מעולה אבל שמבפנים ריק לה...ואת רוצה אומץ לעזוב / לשנות ולא מצליחה...
    זו כמובן רק דוגמא, כן? תהיי איתי...
    ואז בא המצב הזה של חוסר ההצלחה בהיקלטות, ומאט אותך בשאר התחומים ואז פתאום את אוזרת אומץ ומתפטרת או פתאום מציעים לך להחליף תפקיד...
    שזה מה שרצית...
    אז כל הדוגמא הארוכה הזו - רק בשביל להסביר שיכול להיות שאי הפריון בא לשרת מטרה אחרת בחיים שלך...
    אולי זו הסיבה, ואז אם אנחנו בראיה הוליסטית מסתכלים על כל כולך ולא רק על הפוריות...מגלים את הסיבה שמובילה אותך לכך.
    אז מה שאני מציעה בשלב הראשון -
    בואי נשחרר את אי הפריון שלך מהתפקיד שלו להיות "סמן דרך" עבורך, מסכימה?
    מחכה לשמוע ממך
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • לשחרר את עצמי מזה, הכוונה להפסיק להתיחס לזה כאל משהו משמעותי שקורה ומשפיע?

אז להסתכל על זה באיזו ראיה?

נניח שאם היחסים עם בן הזוג קצת דועכים אז לראות את זה כמשהו שמנסה לתת לנו את הזמן להיות ביחד?

לא בטוחה שירדתי לסוף דעתך.......

ליטלילי

• בוקר טוב
    אם היחסים עם בן הזוג קצת דועכים, בראיה הוליסטית, זה קצת מוריד מהיכולת לפריון. כי הרי המטרה של הזרע והביצית, זה להביא חיים חדשים לעולם. נכון?
    עכשיו, אם יש קצת דעיכה, מה ש"מקודד" לפעמים במוח:
    =זה לא בן הזוג בשבילי
    =זה לא נכון עבורי להביא איתו חיים חדשים
    (מה שטבוע לנו בגנים, זה יציבות, במיוחד בתקופה של הריון ולידה, כי פעם היציבות הזו, וזה שאני יודעת שבן הזוג יהיה לצידי, הרבה פעמים קבע האם האמא והתינוק ישרדו בחיים...אנחנו אמנם חיים במאה הזו, אבל הגנים שלנו עתיקים:-))
    ואז גם את מקיימת יחסים במועד של הביוץ, ואפילו אם אין מתח וכל המערכות תקינות אצל שני הצדדים -> עלולה לא להתרחש הפריה.
    בקיצור-
    מה שאני באה להגיד, שווה לעבוד על מערכת היחסים, בלי קשר להזרעות.
    לראות מה מציק, מה מגביל, מה לא נעים, להציף על פני השטח, ולנסות לפתור את הדברים
    מאחלת לך המון המון הצלחה !!!!

ואגב, לגבי ריכוז הזרע הנמוך אצל בעלך - ממליצה לכם להציץ בפוסט שלי למעלה על שיפור פרופיל הזרע אצל הגבר. מאוד עוזר !!

שבוע מקסים

יעל

נ.ב.
    אם עדיין אני לא ברורה, תגידי לי, אל תתביישי :-)

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • מתחילה לעבוד על זה מ ע כ ש י ו!!!

תודה רבה רבה רבה!!!

ליטלילי

• אלופה !!
    תעדכני בהתפתחויות

יעל נרקיס,