CMV בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ערן הדר
    לפני מספר ימים קיבלתי תוצאות של בדיקת הדם וערך CMV (IGG,IGM) היה לצערי חיובי. לפני כחודשיים הערך היה שלילי.
    אני היום בשבוע 34+1
    האם יש סיכון לי או לעובר?
    האם אתה ממליץ ליצור קשר עם רופא המומחה בהריון בסיכון ולבצע בדיקה לוודא שהכל בסדר?
    ילדתי לפני קצת יותר משנה בקיסרי, האם ערך זה ישפיע על סוג הלידה בהריון הנוכחי?

תודה רבה
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

חשוב מאוד להראות את הבדיקות לרופא הריון בסיכון. רוב הסיכויים שהכל בסדר, אבל מבלי לראות אישית את הבדיקות אני לא יכול לייעץ באופן שיהיה אחראי ונכון.

ד"ר הדר

• שלום ד״ר ערן הדר
    תודה על תגובתך
    תוצאות בדיקת הדם
    cmv-igg 46.2 iu/ml
    cmv-igm positive
    cmv-igm method 2 positive
    cmv-avidity חסר סרום

האם יש בדיקות נוספות שאתה ממליץ לעשות לפני שאני נפגשת לייעוץ עם רופא המתמחה בהריון בסיכון?
    מה בכלל מטרת הפגישה והאם ניתן לעשות משהו בכדי למזער את הסיכון לעוברית?
    תודה רבה
  • שלום רב

ראשית, את צריכה לקבל את כל האינפורמציה בנושא. שנית, חשוב להשלים את בדיקת ה – AVIDITY משום שזה יכול לתת מידע על מועד ההדבקה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה