למה לא מצליחה להיכנס להיריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    אני ובעלי מנסים כבר מספר חודשים להיכנס להיריון ללא הצלחה.
    לאחרונה גם קניתי בדיקת ביוץ ונעזרנו בה ועדיין אין היריון.
    יש לציין שבהריון הראשון נקלטתי על הפעם הראשונה. מאז עברו קרוב ל 3 שנים, אני בריאה, בת 28 , לא מעשנת,
    לא מבינה למה עכשיו לא מצליח לנו. אני מתוסכלת מאוד.
    מה יכולות להיות הסיבות?
    האם צריך טיפולי פוריות?
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    אני מבינה את התסכול שלך אולם לצערי לא ניתן לעשות אבחנה של מקור הבעיה דרך האתר.
    באופן כללי בעיות פריון יכולות לנבוע מהפרעת ביוץ, בעיה בחלל הרחם, חסימה בחצוצרות, ירידה באיכות הזרע או שילוב של מספר גורמים.
    חשוב לזכור שהסיכוי להריון בכל חודש נתון הוא כ 25% בלבד.
    חשוב לודא שיש ביוץ סדיר ולתזמן נכון את היחסים סביב הביוץ.
    בשלב ראשון מומלץ לפנות לרופא הנשים או למרפאת פוריות על מנת לעשות הערכה ובירור ראשוני. זה כולל כמובן תשאול מעמיק כולל העבר הרפואי והגינקולוגי שלך. לאחר מכן לפי שיקול דעתו של הרופא, יבוצע בירור הכולל בדיקות דם לפרופיל הורמונלי, בדיקת זרע וצילום רחם.

בהצלחה !

ד״ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה