היפוך חיצוני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי ,,, היפוך חיצוני מישהי עברה ? ממליצות ? לא ממליצות ?

יפעת :)
2 תגובות
עמוד 1
  • אני ניסיתי היפוך חיצוני.
    מבחינת ההרגשה, לא כאב, היה קצת לא נעים וגם לא כל הזמן. אני יודעת שזה תחושה אישית ויש כאלה שמרגישות אחרת, אבל מבחינתי הדבר שהכי כאב בכל העניין זה פתיחת הוריד לעירוי. וגם זה בגלל שהורידים שלי בעייתיים אחרי צום.

מבחינת האם לעשות או לא? אני חשבתי שהסיכון הוא 1%, ומאוד לא רציתי ללדת בקיסרי, חלמתי על לידה טבעית לחלוטין ללא אפידורל, אז אם הסיכון נמוך ויש סיכוי טוב להצליח להימנע מקיסרי, אז למה לא.

לשם הגילוי הנאות, ההיפוך לא צלח, וילדתי בקיסרי. אבל אני עדיין חושבת שמבחינתי היה שווה לנסות.
  • היפוך חיצוני אני ממליצה לנסות כשהעובר היה ראש ופתאום התהפך לעכוז .. במידה והעובר כל ההריון עכוז , לא הייתי מסתכנת בהיפוך חיצוני .
    מעבר לכך אני דיי מסכימה עם אריאל , כדאי לנסות ..

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה