ממש מממש בא לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לעשות עוגת שמרים......
11 תגובות
עמוד 1
  • ניסיתי את הקמח שמרים - עושה עבודתו.
    יש לי מיקסר שלא מיועד לבצק שמרים - מכינה את הבצק ביד, גם לעוגות שמרים, גם ללחמים ולפיצות.
    אין צורך לחכות ליום חופשי בשביל זה
  • רגע מה זה מיקסר שלא מיועד לבצק שמרים?????

    נראה לך כדי ללוש לבד???
    ובכלל אחרי שאני שמה את כול החומרים ומחכה להתפחה איפה לשים את הבצק???סתם בחדר באויר????כמה זמן????
    סורי שאני שואלת אני פשוט לא עושה בכלל עוגות מבצק.........
  • יש לך מתוכן טוב לעוגת שמרים עם בצק שמרים?????ואיך אני עושה את זה ביד....
    יואו אני ממש בורה בזה....
    אבל החלטתי להפתיע את בעלי ולהכין..במיוחד שאם אני לא ינסה אני אפעם לא ידע....
  • קמח עם שמרים בפנים מעולה.
    אני כל הזמן עובדת איתו: מכינה פוקצ'ות, פיצות, חלות, לחמניות.
    יש מתכונים טובים במערוך המקפץ
    נטלי
  • אני מכינה את המתכון הזה:
    בצק שמרים
    חומרים:
    ? 4 כוסות קמח
    ? 3/4 כוס סוכר
    ? 2 חלמונים
    ? 3/4 מרגרינה
    ? 50 שמרים
    ? מים לפי הצורך, מתחילים עם כוס
    אופן ההכנה:
    ? משאירים לתפיחה לפחות 40 דקות
    ? מחלקים את הבצק ל3, מרדדים לעלה
    ? מרטיבים את הבצק במים, מפזרים סוכר, קקאו וחתיכות קטנות של מרגרינה
    ? מגלגלים, מרטיבים את הבצק מלמעלה ומקשטים עם טיפה סוכר משאירים לתפוח חצי שעה לפחות ואופים בחום של 180 מעלות עד לצבע יפה :)

  • אני מבינה רק בלאכול עוגות שמרים
  • ווואי עשיתי עם קמח שמרים של אוסם ושמן...קצת ערבוב של מתכונים אבל יצא מדהים!!!!
    הילדים רבו על זה.....והקטן זרק את עצמו על הרצפה כששמע שנגמר.....היתה זלילה רצינית......
  • לא ניסיתי את הקמח-שמרים. אני משתמשת בשימרית הישן והטוב. ועושה איתו הכל - עוגות, רוגלך, פיצות, פוקצ'ות, לחמניות, חלות (מתוקות, וגם לא)... ואפילו מיקסר לש, אין לי (יש לי מיקסר לעוגות, אני מכינה בו עוגות בחושות מצוינות). ועדיין אני מצליחה לאפות כל שבוע (כמעט) מאפה אחד לפחות, מבצק שמרים.
    וכל הכבוד על הנסיון, שהצליח!
  • רקע אז איך את עשוה בידיים?????
  • לגמרי בידיים. לשה לשה ולשה. בעיני אין תחליף ללישה בידיים. אני אוהבת להרגיש את הבצק, לדעת אם הוא רך מדי או נוקשה מדי או חסר בו מים או לא יזיק קצת קמח. ואני הכי יודעת אם הבצק יעלה יותר או פחות, כשאני "מרגישה" אותו. בדיוק כמו שאמא שלי הייתה - ועודנה - עושה. וכמו אמה לפניה. אני אוהבת ככה
  • שמחה שיצא לך טוב וטעים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה