אז מה היה לנו? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב.. אז אחרי חשד לדלקת ריאות, שילשולים, דלקת בשד, סדקים בפטמות ב2 צדדים, דלקת באוזן, חוסר תאבון, בכי וסטרס (דיכדוך אחרי לידה מישהו?), עליות חום ספונטניות ..כל זה אצלי- שהסתיימו באנטיביוטיקה (אלוהים יודע למה סבלתי 4 שבועות לפני שהלכתי לרופא!!)
    וגם- לקוחות ששברו איתי חוזה, ביקורים בשטח לעבודה ועוד דברים משמחים כאלו.
    ואחרי המון גזים אצל הקטנצ'יק, חוסר יכולת להרגע ולישון, שבר בטבור מרב צרחות וחוסר יכולת לאכול תחליפים...
    אפשר לומר שצלחנו בהצלחה את החודש הראשון

כן, כן- התקופה הקשה מאחורינו, התחלתי להעזר בבעלי (לא מובן מאליו עם הנקה, שיחררתי בנושא הבקבוקים השאובים), המצב רוח שלי התאזן, אני מצליחה לישון, התחלתי להנות מהתינוק החמוד שלי, והוא התחיל להנות בחזרה

לא האמנתי בקרניו סקרל אני חייבת להודות- אבל במצבי- גם אם היו אומרים לי להזמין מגרשת שדים הייתי מזמינה. בקיצור- או שזה עבד, או שהאנטיביוטיקה שלי עבדה, או שהשפעת הלידה עם המים המקוניאלים עברה- או שכולם, אני באמת לא יודעת, אבל זה לא חשוב.

פעם ראשונה שחוויתי כזה דבר, בלידות הקודמות שלי ההתחלה של התינוק בעולם היתה בפירוש יותר קלה, אבל- לכל דבר יש פעם ראשונה, ואני שמחה לומר שאחרי חודש ראשון קשה זה כבר נראה לי לגמרי מאחוריי,

מקווה להיות שותפה יותר פעילה עם חזרתי לחיים השפויים

14 תגובות
עמוד 1

• וואו!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • וואו!
    איזה חודש "כיף" עבר עלייך ועליכם
  • באמת צריך לקחת אויר לפני שמתחילים לקרא.....

• העיקר שזה כבר מאחורייך...
    שתתחילי להנות מהתינוקי החדש שהצטרף למשפחה...

• פייס: ortal_hori

• ואוו איזה חודש עבר עליכם
    לא פשוט בכלל!
    אני שמחה שהחלק הזה מאחורייך ושלאט לאט עם הזמן שחולף השגרה תתבסס יותר ותחזרו לשגרה לגמרי.
    שולחת חיבוקים!
    וגם בהזדמנות חגגית ובאיחור מה, מאחלת המון מזל טוב רק בריאות אושר ונחת מהמשפחה המורחבת
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • תודה תודה!
    וואי, הוא כזה מתוק, ממש כיף איתו עכשיו. הייתי פשוט קוקו לגמרי, ולשמחתי בגלל שזה לא ילד ראשון- ידעתי שאני קוקו לגמרי וזה לא תמיד ככה.

אגב נקודה למחשבה- פעם ראשונה שהרגשתי רע כשפגשו אותי נשים ברחוב ואמרו לי "איזה כיף לך!" או "אני ממש מקנאה בך!", כשאת סובלת וזה מה שאת שומעת בא לך לבכות כי את אומרת- "למה באמת לא כיף לי? מה הסיפור שלי?", אני למדתי מזה לקח, כי חשבתי שיכול להיות לי רק כיף אחרי לידה כמו בפעמים הקודמות ולא שיערתי שארגיש אחרת. אני תמיד תמיד אומר למישהי "מזל טוב" וזהו, כי את לא יודעת איפה היא נמצאת כשאת אומרת לה שכיף לה, לפעמים ממש לא כיף לה. היום אני יכולה להבין את זה הרבה יותר טוב אחרי שחוויתי את זה
  • גם אני אומרת תמיד "איזה כיף לך .."
  • לא קל):
    גם אצלנו שמייח):
    צרחות, שבר קל בטבור,חשד לריפלוקס סמוי, צרחות, אמא אחת שיש ימים שהיא רוצה להיעלם, אבא אחד שעטשה את כל מה שהוא יכול שאמא לא תתמוטט ושתי ילדות שלפעמים אומרות 'למה אדם לא בוכה?' (הן בעצמן מופתעות שפתאום הוא מסכים לישון)..
    המזל הגדול שרוב הלילות הוא ישן טוב ואם הוא קם לאכול הוא חוזר לישון מייד..
    אחרת לא הייתי מחזיקה מעמד.
    ממש לא כיף לי. ממש לא שמח לי.

• וואו!!!
    איזו התחלה לא פשוטה.
    שתדעו ימים נעימים רגועים ובריאים של שגרה
  • גלי בגלל זה כתבתי את זה- כי גם אני תמיד הייתי אומרת איזה כיף לך! ופתאום ראיתי את הדברים אחרת.
    נגה'לה לאט לאט אני משוכנעת שזה תהליך, וגם אצלך חווית הלידה לא היתה קלה (הלידה אצלנו היתה לא מסובכת יחסית בשבילי, אבל המים המקוניאלים היו כנראה סימן שלתינוק היה ממש לא פשוט),
    אצלנו הקרניו סקראל עבד וזה שווה את הניסיון ואני ממליצה בחום, ובאופן עקרוני אני הבנתי שכל תמיכה שאני יכולה לבקש/לקנות אותה כרגע היא מוצדקת עד שקל יותר.
    זה אומר שהבאתי יועצת הנקה הביתה כמה פעמים, אז הנקתי כל ילד שנה וזה הילד השלישי שלי- סוו ואט? אבל הפעם היה קשה, אז אני מבקשת עזרה.
    לא הצלחתי להרדם מסטרס אז הלכתי לעשות דיקור ועיסוי טווינא כדי להקל על עצמי- גם הנפש שלך היא משהו שראוי לטפל בו, לא רק באדם..
    ואני ממש לא עשירה- אבל זה פשוט חשוב כרגע לא פחות מדברים אחרים לדעתי.
    בקיצור- תפרגני לעצמך בדברים שאת חייבת לעצמך כרגע וזה להעזר בכל עזרה שאפשר גם בתשלום. האפקט של כל עזרה כזו כל כך גדול, שלדעתי עם כל הרצון הטוב של הבעל והילדים- לפעמים כדי להעזר באנשים חיצוניים שזו העבודה שלהם ויכולים להקל עליך.
  • וואו איזה סרט.....
    מסתבר שאנחנו הנשים יכולות להתגבר על הכל, מעבר למה שנדמה לנו, וכשיש תקופה קשה, אנחנו פתאום הופכות לגיבורות, נכון????

שמחה שמתחיל להיות יותר טוב, ומאחלת שרק ימשיך להשתפר

• וואי, קבלי את מליני חיבוקים-
    hug]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה