צריכה עזרה דחוף מי יכולה לעזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יש לי תינוקת חדשה בת חודשיים התחלתי להניק אותה בבית חולים ועד לפני חודש וחצי מצוין אולי משום שהמתנות היו די קטנות
    להשלמה נתתי לפעמים מעט מטרנה
    לפני שבוע חליתי מאוד קצת דלקת ראות אנטיביוטיקה לא יכולתי להרים את עצמי להניק או לשאוב זאת בטח היית הטעות שלי פחדתי שהילדה תדבק
    ועכשיו אני משלמת אחרי שבוע את המחיר בבכי יוצא לי בשאיבה 10 גרם ולהניק היא כועסת רוצה זרם השאלה שלי כזאת העם זה עבוד ואלי להשלים עם זה בבכי מר או שניתן לעשות משהו החייה של החזה להחזיר להנקה
    יש לי סיליקון ויכול להיות שזאת גם סוג של בעיה שאני לא עולה בחלב?
    לילד הראשון שלי הנקתי חודש לא מצאתי את עצמי ובכיתי המון ופה אני ממש מחוברת ורוצה
    בנות ישמח לעזרה

ציפ
4 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שאסור להניק עם אנטיביוטיקה אולי יש סוגים שמותר..
    בכל אופן יש מצב שזה השפיע על טעם החלב והחלב פשוט חמוץ ולכן היא לא רוצה, תטעמי את החלב, אני בטוחה שעוד מעט יענו לך פה המומחות
  • היי, ברוכה הבאה
    קודם כל תני לי להרגיע אותך ששאיבה אינה קנה מידה לכמות החלב שיש
    אני מכירה המון נשים שהניקו עד גיל מאוחר עם כמויות מעולות
    ולא הצליחו לשאוב יותר מ-30 סיסי.

בנוגע להחזרת החלב, יש כמה טיפים מעולים להגברת חלב אני מציעה שתנסי
    לדעתי רוב הסיכויים שתצליחי כי יחסית הפסקת לזמן מועט
    אז ככה:

1. כדורי חילבה - 3 פעמים ביום בוקר צהריים וערב, 3 כדורים בכל פעם.

2. מרתון הנקות/שאיבות - בבוקר כל שעה, בצהריים כל שעתיים ובערב כל שלוש.
    להניק אפילו 10 דק' בכל פעם.

3. לשאוב/להניק אחרי מקלחת חמה, מנוחה, עיסוי השד 5 דקות לפני וחימומו.

4. לשתות 3 ליטרים של מים לפחות.

5. להניק להניק להניק להניק פשוט להניק בכל הזדמנות בכל דרישה
    תזכרי שככל שהתינוק דורש ויונק כך הגוף מייצר ומייצר.

המון בהצלחה! הכל אפשרי! ותעדכני

• שירה תודה ענקית הכן יזום זאת בסופש לאט לאט כי כשאני לוחצת על החזה עדין קיים החלב
    מבטיחה לעדכן שבת שלום ????

ציפ

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה