צירים מוקדמים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום, אני בהיריון הראשון שלי, בשבוע 33+5.
    בשבוע 31 כאשר ביצעתי אולטרסאונד טענו שהעובר גדול שהבטן תואמת לשבוע 35 ובממוצע של הכל העובר תואם לשבוע 33 בנוסף היה גם ריבוי מי שפיר קל יחסית..
    מזה כבר כמה שבועות אני מרגישה כאב חד בבטן התחתונה כאבים שבאים והולכים בתדירות נמוכה מאד
    התילמתי כי הרגיעו אותי שזו התרחבות רחם, לאחר שחוויתי שוב פעם היום ואתמול החלטתי לגשת לבדוק..
    גילו לי צירים..ויש לציין שזה אפילו לא אותו כאב שדיברתי עליו, פתיחה של 1
    אני נמצאת כרגע באשפוז להשגחה במחלקת היריון בסיכון, גם בביה"ח הצירים היו סדירים..נתנו לי כדורים שיפסיקו את הצירים השאלה שלי אם זה לא מסוכן הכדורים?? אולי טעו בחישוב והעובר כן מוכן ללידה??
    הצירים נרגעו וחזרו שוב פעם עעשיו
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. אני לא יודע איזה כדורים נתנו לך, אבל אני מניח שכדורים למניעת צירים
    שנותנים בבית חולים הם בטוחים, וכנראה מדובר בפרסולאט.
    2. את חשוב גיל ההריון צריך לקבוע לפי אולטרה-סאונד בטירמטסר ראשון ולא
    לפי מדידות מאוחרות יותר המשקפות את משקלו של העובר ולא את גיל ההריון
    3. העובר בשל למעשה, כבר אחרי שבוע 34, שאך שאת מאוד קרובה לזה ועל סמך
    התאור שלך יש סבירות גבוהה שלא תהיה לידה מוקדמת

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה