גמילה מחיתולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

הבת שלי בת שנה וארבעה חודשים אומרת המון מילים ואפילו כמה משפטים. אחד המשפטים שהיא אומרת זה : "אני עושה קקי/עשיתי קקי" וכן גם לגבי פיפי.
    בעקבות כך החלטתי לנסות לגמול אותה מחיתולים.
    אני יודעת שאולי היא עדיין קטנה, אבל בגלל שהיא מודעת לעצמה ומדברת יפה חשבתי שזה יצליח.
    לפני שבוע קניתי לה סיר והסברתי לה שאבא ואמא קנו לה מתנה והסברתי לה מה עושים עם הסיר. באותו הרגע היא התישבה בסיר ועשתה קקי. במשך שלושה ימים שיתפה פעולה יפה. אחרי 3 ימים כל פעם ששאלתי אותה אם היא רוצה לשבת בסיר היא ענתה לי "לא". אני שואלת אותה גם סתם ככה וגם כשהיא אומרת לי שהיא עושה קקה ועדיין עונה לי "לא".
    האם לוותר ולחכות לגיל שנתיים, שגם יהיה קיץ ונעים יותר?
    האם להתעקש?
    מה לעשות?

תודה מראש
4 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי היא קטנה מדיי

• את מכירה אותה הכי טוב!
    יכול להיות שזאת היתה התלהבות חולפת אצלה? (הקטע עם הסיר)
    אני הייתי מחכה כבר לקיץ... חבל להיכנס עכשיו לקטע של כביסות מיותרות ותיסכול של שתיכן, אם היא לא מוכנה עד הסוף.
    כשקר, גם יש הרבה צמרמורות, שגורמות לפיפי לברוח.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • אני רוצה להוסיף עוד משהו:
    מאחר והיא זורמת קצת, אתן יכולות לעשות מין טקס, שעושים פיפי בסיר/באסלה לפני המקלחת. ככה היא תוכל להתרגל לזה בהדרגה, עד שתחליטי לגמול אותה סופית.
    ועוד משהו- אני אישית בעד להרגיל מהתחלה לאסלה (קונים ישבנון), ככה הילד לא צריך את המעבר מסיר לאסלה אח"כ.
    בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • תודה רבה בנות!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה