היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני מאבדת את השפיות!!! עומר לא מפסיק לבכות לשניה!! אני לא מצליחה לזהות מה זה הכי הזה אם זה גזים, או שעימום או מההההה אוכל בזמן, נקי ומסודר ומתוקתק הילד אז מה??? אתמול הוא גמר אותי!! היה על הידיים וכל פעם שיחרר גז אז חשבתי סבבה זה גזים בוכה בוכה ונרגע וחצי נרדם, אני שמה אותו במיטה פותח את העיניים ומתחיל לצרוח! צרחות כמה דקות, נרגע...אחרי שעה שוב משחרר גז וככה.. אני לא מבינה אם זה גזים או שהוא יותר מידי רוצה ידיים אי אפשר להניח אותו בשום מקום!! סיימתי את היום בוכה ומתושת, האם זו תקופת הגזים הנוראית???
6 תגובות
עמוד 1
זה יכול להיות מלא דברים... עם הזמן את תלמדי לזהות בכי של רעב, כאב וכו'...
במקרה ואת לא יודעת לזהות, פשוט מנסים הכל... ניסית לתת לו משהו נגד גזים (סימיקול אולי?) אם לא אז זה הזמן...
ואם הגעת למצב כזה של בכי והתשה וכו'. - יש אפשרות לבקש עזרה? אפילו של שעה שעתיים לשים את הראש לנוח... להתרענן
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מבינה אותך
אני מסכימה עם Gabriela. באמת יכול להיות שמתמ"ל לא מתאים לו והוא סובל מריפלקס. ואם את מניקה אז כדאי לבדוק האם יש לך מספיק חלב. בדרך כלל לתינוקות יש התקפי גזים אחרי האוכל או לקראת סוף הארוחה ואז אחרי שהתקף הזה עובר הם נרגעים, אם הוא בוכה כל הזמן סימן שמשהו מפריע לו מעבר לגזים. נטלי
אוי קבלי קודם מליון
]
את צריכה למצוא עזרה. חברה/אחות/אמא/חמות, שמישהי תבוא לעזור לך קצת מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
לפני 7 וחצי שנים מה שלנו עבד זה סימיקול ונדנדה . מה יעבוד בעוד 3 חודשים אין לי שמץ של מושג . נתחיל הכל מחדש . http://www.holdthatpic.com/