ימי הולדת -סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והסקר הוא :
    ימי הולדת של חברים מהגן של הילדים .
    אתן נשארות עם הילדים ?
    לוקחים גם את האחים או לא ?
14 תגובות
עמוד 1
  • שחר עדיין לא נשאר לבד והוא בכיתה א.

בשני הימי הולדת שהינו זה היה בגימבורי והלכתי עם שחר לבד....
    אני ברוב המקרים מנסה למוצא סידור לדור בזמן שלשחר מוזמן ליום הולדת.
    בשביל אחים דרשו תשלום נוסף.
    תשלחי sms לאמא ותשאלי אם אפשר לבוא עם האחים ותראי מה היא אומרת.

• נשארים לבד.
    אני רק לוקחת ומחזירה.
  • עוד משהו.....לגבי השאלה שלך:
    אני אישית הייתי מתפדחת לבוא עם כל הילדים ולהשאר שם.
    או שהייתי אומרת לילד שלי שאם הוא לא רוצה להשאר לבד אז הפסד שלו, ושלא נלך. או שהייתי שואלת את האמא אם אפשר להגיע כולנו יחד (אבל הייתי מתפדחת אם זו אמא שאני לא חברה שלה אלא סתם מכירה מהגן).
  • אני ממש לא מכירה ואני באמת מתדפחת
  • במיקרים כאלה אני פשוט שואלת או מבקשת מאמא אחרת לשים עין, בעיקר אם זה באיזה ג'ימבורי.

• עד עכשיו בעלי היה לוקח את הגדול ונשאר איתו שם
    בדיוק מחר יש יומולדת בשעה 16.30 אז כנראה לא תהיה ברירה ואביא גם את הקטן
    המון אמהות מביאות את האחים הקטנים, מה אפשר לעשות, לא תמיד יש סידור
  • אם יש לי אפשרות, מוצאת מי שיהיה עם איתמר, אם לא - מביאה אותו.
    אף פעם לא עשו לי על זה פרצוף
  • בסוף איזה אמא אחרת מהגן שכנעה אותי לבוא עם הקטנים (היא גם הביאה את האחות הקטנה של הילד)
    וישבתי איתם בחוץ (גם נדב והחברים שלו ישבו איתנו בחוץ..) ובקושי הרגשנו שבאנו ליומולדת

• אצלנו לא עושים ימי הולדת מחוץ לגן לילדי הגן
  • אצלנו כשיש יומולדת במתנס אני שואלת את ההורים אם אפשר לצרף את שחר לטל ולהיפך, אני שמתי לב שאצלנו מגעים עם האחים הקטנים כמעט כולן כמעט תמיד... מה שבטוח אם אני מביאה את שניהם אני מביאה מתנה גדולה ויקרה יותר או שתי מתנות ב50 שח כל אחת..
  • זו בדיוק הבעיה שלנו....האימהות של הצפופים
    פייס: ortal_hori

• אצלנו נוהגים לציין אם יש בעיה שיבואו אחים (לפעמים באמת מדובר במקום קטן)
    אצל אמילי רוב ימי ההולדת זה בכל מקרה בלי הורים, אם זה חברים קרובים אז בכל מקרה כולנו מוזמנים ואצל נטלי...בכל מקרה ימי הולדת אצלנו זה בראשון אז הבעל בבית ומסתדרים.

• אני משאירה את הגדול די ממזמן כבר לבד. הוא מאד עצמאי אז לא היתה לי את הבעיה הזו. (מגיל 4.5 הוא נשאר לבד)
    עם השני לעומת זאת- זו באמת נקודה מעניינת.. כשנגיע לגשר אני מניחה.
    זו כן פאדיחה בעיניי, אבל אם הייתי נתקעת הייתי בטח מבררת בעדינות עם מי שמכירה את המזמינה איך זה יתקבל, ואם היא בחורה לעניין והמקום לא בעייתי הייתי שוקלת כן להביא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה