הריון בסיכון אחרי הפלה-חייבת עזרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.
    לפני כ4 חודשים עברתי גרידה עקב הריון לא תקין בשבוע 7 בערך, וכרע אני שוב בהריון ברוך ה', בשבוע 5+, לפני מספר ימים הופיע דימום, אחרי בדיקה אצל רופא נמצא הרבה דם ברחם והוחלט לתת זריקות פרוגסטרון. הרופא טען שאם הדם לא יפסיק זה יכול לגרום להיפרדות שיליה, ולגבי הזריקות טען ש50/50 אם זה יעזור וממש לא היה אופטימי לגבי המשיך ההריון. כמובן אני במנוחה מלאה והדימום הפסיק. אבל אני לא יודעת מה איך להתייחס להיריון הזה בכלל? האם הזריקות באמת עוזרות? יש מצבים בהם זה לא עזר? להיות אופטימית? תודה =)

מילוש =)
5 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הרופא שלך צדק, אנחנו נותנים פרוגסטרון משום שזה משפר את סיכויי ההצלחה של הריון, וכומ כל תרופה או טיפול יש אחוזי הצלחה ויש אחוזי כשלון ולכן זה עוזר אבל לא תמיד ולא בכל מקרה
    צירך לחזור על האולטרה-סאונד, לפי מה שהרופא שלך אמר לך, ואז תדעי בוודאות האם מדובר בהריון תקין או לא

ד"ר הדר

• אוקי, תודה על התשובה המהירה! עכשיו רק עוד שאלה קטנה, היום הייתי אצל רופאת נשים והיא עדיין ראתה "המטומה"? דם מתחת לשק הריון. אמרה שצריך לחכות ולראות אם הדם יספג, ולחזוק אליה יותר מאוחר. לא חשבתי שהדם בכלל אמור להישאר השם ומה הסיכוויי םשלו להיספג? יש משהו שיכול לעזור לזה? ושאלה נוספת היא לגבי יחסי מין במצב כזה, אני מאמינה שכרגע זה וודאי אסור, אז מתי כן?
    תודה

מילוש =)
  • שלום רב

בשבוע כזה, אם ההמטומה ממשיכה לגדול אז זה יגרום בסופו של הדבר הפלה, אם היא נספגת המשך ההריון צפוי להיות תקין. הסיכוי הוא אכן 50% לזה. הפרוגסטרון עוזר לזה להספג.
    אחרי הדימום יפסיק וההמטומה תספג לחלוטין תוכלי לחזור לקיים יחסי מין.

ד"ר הדר

• תודה!
    דר' בצעתי היום בדיקת בטא חוזרת והיא יצאה 14218. כשאר הבטא הראשונה ב22.10 יצאה 480. האם זה תקין או נמוך? אם חשבתי נכון הבטא נמוכה...אז אם זה כך מה הסוכי שהעובר התפתח עם כזו בטא?

מילוש =)
  • שלום רב

זה תקין, אבל כדאי לעשות בדיקת אולטרה-סאונד
    זה יגיד בוודאות האם ההריון תקין או לא

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה