נסיון להרות שוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

אני בת 29 ויש לי תינוקת בת שנה ושלושה חודשים שנולדה בקיסרי בשל לידה שלא התפתחה. בעברי הריון לא רצוי בגיל 19 עם גרידה וגרידה נוספת לניקוי שאריות והריון לפני ביתי שלא התפתח דופק ועברתי גרידה. לכל ההריונות נכנסתי תוך חודשיים. כעת מנסים להרות מזה שמונה חודשים ללא הצלחה. עד לפני חודשיים שמרנו נידה וייתכן שהביוץ היה לפני (השערה). החודש אני רואה הפרשות פוריות כבר שבוע וכאבי ביוץ פעם בצד אחד ופעם בשני מדי כמה ימים.

האם הפרשות פוריות הן לפני או אחרי ביוץ? (כבר יותר משבוע). מה לעשות כדי להגביר סיכויים להריון בהנחה (הנושא בבדיקה) שהכל עודנו תקין.

תודה רבה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה