הסתגלות לתינוק בפעוטון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן... אודה לחוות דעתכן ועזרתכן

האוצר שלי בן 3 חודשים ושבוע וכיוון שאני נאלצת לשוב לעבודה רשמתי אותו לפעוטון
    המקום והצוות נראים ממש מקסימים!
    הכנסתי אותו שבוע לפני הזמן כשאני עוד בבית כל יום קצת כדי שאוכל לחוש יותר את הלך הרוח שם

העניין הוא שהקטן אצלי לא ישן בכלל! הוא תופס תנומות של רבע שעה לכל היות פעמיים שלוש במהלך שעות היום

וביומיים שהוא שם כשה חזרתי אותו הביתה הוא פשוט נשפך מעייפות ... האם זה הגיוני??
    אני משערת שזה בגלל שיש לו פתאום המון גירויים אבל אני חרדה לו ואני מעדיפה לבדוק עם מנוסות ממני.

עניין נוסף הוא שאצלי הוא גומר בקבוק תוך 5 דקות ושם לוקח לו בין 45 דק לשעה!
    היא אמרה וגם ראיתי במו עיניי ...
    מישהי נתקלה בתופעה כזו?

סורי על ה״מגילה״ ואודה מאוד לתגובות
6 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שזה רק סקרנות, יש לו כמו שאמרת המון גירויים שהוא חושש להפסיד אז הוא לא הוך לישון וגם שמושכים אותו להסתכל במקום להתרכז באוכל.
    הייתי נותת לו זמן להתרגל כמה שבועות אפילו ורק אח"כ בודקת אם יש סיבה לדאגה
    בהצלחה
  • קודם כל זה שאת מרגישה טוב בקשר למקום ולצוות זה מצויין
  • גם אצלי היו שביתות רעב.....
    פייס: ortal_hori

• תודה לכולכן שאתן מרגיעות אותי(:
    ואני רק עוד כמה ימים חוזרת לעבוד אבל הדמעות כבר נשפכות כל היום
    לכן הכנסתי אותו לפני ... כדי להפתיע ולבדוק וכדי ששנינו נסתגל לאט לאט
    אני אעשה כל מה שאפשר כדי להקל עליו את המעבר מהחום של אמא למסגרת

אני בטוח אצוץ כאן שוב ושוב עם שאלות ותהיות חחחח

המון תודה על התמיכה !!
  • מוזמנת תמיד