היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שהייתה דלקת ריאות הייתה ב - 16/10. הפעם שלפניה הייתה באמצע ספטמבר. ולפניה באוגוסט. ובחצי שנה האחרונה היו 5 פעמים (כל חודש). ועכשיו שוב. שוב אני מחזיקה בידיים ילד בן עוד לא 13 חודש, שנושם בקושי, רועד ומזיע מחום. והרופא אומר: "חשד לציסטיק פיברוזיס". הולכים לבדיקות. אני חרדה, מפחדת, מאוימת. אין לי אויר, אני לא נושמת. רע לי, קשה בטירוף. בית חולים. מחלקת ילדים. אני הרוסה.
27 תגובות
עמוד 1
מקווה מאד מאד שהרופא הזה טועה, אבל חשוב וטוב לשלול. מחזיקה אצבעות לשמוע בשורות טובות
לחברה שלי היה משהו דומה (רק עם דלקת גרון) והיה לה מה שיש לבן של גלי (gb מרץ) שזה כזאת מחלה שלוקחים סטרואידים ואז אין את זה. אני לא זוכרת איך קוראים לזה. יעל, אמא של יונתן ואיתמר
יעל - תסמונת פאפא
]
יואוו שרוני אני בשוק פייס: ortal_hori
אוי שרוני....איך הייתי רוצה לתת לך חיבוק אמיתי עכשיו ולתת לך ללכת לישון איזה שעתיים טובות תעדכני מה שלומכם
יולי 2014 ?????? סתומים
אין מצב לפרטי אצלו?לא תוכלי לקבל החזר מהקופה???? מפגרים!!!!
ד"ר בן ארי עובד במרפאה עצמאית של קופ"ח כללית בכפ"ס. הוא רופא ילדים שם, גם לשם לא קל לקבוע תור אבל אולי יהיה קל יותר. מתי יעשו לו את הבדיקה לסיסטיק פברוזיס? (בדיקה שנעשית תמיד כשיש דלקות ריאה חוזרות ובודקת את מליחות הזיעה שאצל חולי המחלה העור מלוח יותר משמעותית). אם את זוכרת למעין היה סיפור של דלקות ריאה פעם בחודש מגיל שנה וחצי שנתיים במשך שנה ומשהו. עשינו את כל הבדיקות האפשריות, כולל בדיקת ההזעה, ברונכוסקופיה וכו' בסופו של דבר הדבר היחיד שסיים עם העונש הזה היה הומאופטיה...
שימי לב שאחרי שתי מנות המצב אמור להתחיל להיות טוב יותר - אם לא תיקבעי תור לרופא שוב כי יכול להיות שהאנטי' לא עובדת כמו שצריך (תופעה בזינת) החלמה מהירה מהירה
מה זה יולי 2014 פייס: ortal_hori
וואלה גם אני................ רק צעקות ומעשים בשטח יעזרו!חצופים!!!!!!!!!!!!!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."