גלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מנסה שוב את מזלי
11 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק ... יש עדכון גם לגבי זה ...
    לפני שלושה שבועות בערך נדב החליט שנמאס לו מהחיתול לילה והוא רוצה לקחת את הכדורים
  • סליחה שאני נדחפת...
    חברה שלי הלכה למרפאה בשניידר עם הבת שלה וזה לגמרי פתר לה את הבעייה.
    עשו לו אולטראסאונד? בדקו מבנית שאין בעיה?
  • תדחפי בכיף ....
  • לא תאמיני אבל כם על שחר הכדור לא עובד. אני הולכת לקבוע לו תור לנפרולוג ילדים שאני מכירה עוד מאז שטל היה תינוק והיתה לו איזו בעיה בכליות. הוא מטפל גם בהרטבות לילה. לשחר למשל לא עשו אף בדיקה. ישר הרופא נתן מינרין ואמר גם במשך היום ללכת לשירותים כל שעתיים.
    נמאס לי כבר....

• יש מצב לפנות לרפואה משלימה?
    להומאופטיה וכד'?

• ענבר אני כ"כ לא מאמינה בזה... ושחר כבר רווי אכזבות...

אני רוצה רופא טוב שיודע לאבחן מה לא עובד כמו שצריך ולהתאים את התרופה לילד. יתכן ונצטרך להגיע עד כפר סבא בשביל זה
  • כואב הלב על הילדים ועליכן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • צולי . המכון של קושינר לא עבד בכל ???
    לא בא לי לנסות בכלל ... כי זה אומר להוריד חיתול לילה וזה אומר שאני חוזרת לערמות הכביסה
  • לנו לא עזר כפי שאת יכולה לראות... לחברה נוספת מהעבודה שלי גם לא עזר.
    לא יודעת... מצד שני להרבה זה כנראה עוזר אחרת הם לא היו בשוק..
    מילנה למרות שזה באמת תסכול ובאסה והכל... עם כל מיני בשורות איוב שאני שומעת לאחרונה אני שמחה בצרות שלי
  • גם אני תמיד אומרת "טוב לי בחלקי "
  • את יודעת מה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה