שלשול שלא נגמר או שבא לי למות..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הצרות והמחלות לא עוזבות אותנו מאז שבני התחיל ללכת לגן. השבוע הוא קיבל אנטיביוטיקה בגלל חשש לדלקת ראות מאז שזה מיום ראשון הוא משלשל ללא סוף שותה ומשלשל שותה ומשלשל אני נותנת לא מלאה פרוביאוטיקה אבל אין שיפור הבנתי שאנטיביאוטיקה הרגה לו חיידקים טובים בקיבה ובגלל זה הוא משלשל אבל מתי זה היגמר? אני פשוט מתה ילד חולה ואין לזה סוף וגם עם תינוקת צרות שכתבתי בפוסט אחר.... אני כל הזמן בוכה ולא מצליחה להירדם אני בקושי מחזיקה את עצמי בידיים ילד משלשל ולא אוכל כלום מזל ששותה מים ותינוקת עכשיו מסרבת לאכול אחרי חיסון. אין לי מוסג אך להתמודד עם זה אני פשוט קורסת.....
    ]
9 תגובות
עמוד 1
  • איזה סיוט
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."

• פייס: ortal_hori

• תסחטי לימון ותסנני, תתני לו במזרק עם קצת סוכר - ישר לפה !
    זה עוצר את השילשול מיד

• גם אני חושבת שאת צריכה לקבל עזרה, אמא/ אחות/ בייביסיטר וכמובן- בן זוג, אפילו לשעתיים בערב בתשלום, זה יחזיר לך כוחות.
    לגבי השלשול- אני עוברת לכלכלה נטולת לקטוז, נותנת הרבה אורז, בננות, תפוחי אדמה, אם שותה מטרנה- כדאי לתת אקסטרה קומפורט כמה ימים- זה ממש עוצר את השלשול, וטוב מאוד שאת מוסיפה פרוביוטיקה...
    תהיי חזקה ושיעבור הכי מהר שניתן!
  • בריאות שלמה ומהירה! כמה שהמחלות יכולות לייאש...
  • היי
    תסחטי מעט מיץ מירימון זה מעולה לשילשוים
    תרגישי טוב
  • תודה רבה בנות אל כל התגובות הנהדרות שלכן, ילד שלי מרגיש כבר הרבה יותר טוב שבוע שלם הוא שלשל ומיום ראשון ברוך ה׳ זה עבר לו. נתתי לו בכמויות פרוביאוטיקה זה האבקה הלבנה. אני לא לבד אמא שלי מאוד עוזרת לי רק היא מבוגרת וקשה לה מאוד בעלי עובד וחברות גם עובדות וגרות רחוק הבעיה היא בי כי אני לוקחת מאוד קשה את המחלות של הילדים((((
    ]

• פייס: ortal_hori

• עוד שבוע אצאה לעבודה ואחליף

]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה