חוסר תאבון אחרי חיסון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תינוקת שלי בת שלושה חודשים אחרי חיסון עיבדה תאבון היא כבר ימיים אוכלת ממש מאת 60-80 סיסי במשך שש שעות אני לא יודעת מה לעשות.... היא לא בוכה לא מתלוננת היא פשוט לא רוצה לאכול.... רופאה בדקה אותה ואין לה מחלה וירלית גרון לא אדום אבל בובה שלי לא אוכלת אולי מישהיא שמעה על דבר כזה? מה לעשות? כבר לא נשאר לי דמעות....
    ]
5 תגובות
עמוד 1
  • למה את בוכה בגלל סיבה כזאת?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • המלצה חמה:
    לבכות, להיתפרק, שיבוא לך למות - כל אלה לא עוזרים לאף ילד להחלים.
    תכלס - גם קצת פחות משנה מה את מרגישה ויותר מה הילד שלך מרגיש כאשר הוא חולה ( אני האחרונה שישים אותך בצד אבל את שמה את תגובותייך הרבה יותר מידי במרכז, נכון שקשה לראות ילד חולה, אבל מדובר על דברים שקורים, לראות אותך מתפרקת מכל דבר לא עוזר לאף אחד, לא לך ולא להם)

ילדים חולים. זה חלק מגידול שלהם.
    יש לך אינטרנט, את יכולה לגלוש ולברר מה עושים עם יש שלשול, מה עושים אם ילד לא רוצה לאכול, זה הרבה יותר יעיל מאשר לבכות למשל.

מי שלא מרגיש טוב לא בא לו לאכול. חשוב לתת לה לשתות ולשים לב שלמרות שהיא לא בוכה או מתלוננת היא לא אפטית (ז"א לא מגיבה, לא עוקבת במבט, לא זזה) במקרה כזה לעוף לרופאה/למיון

אבל הכי חשוב להפסיק להתרסק כל פעם שילד טיפה חולה. זה לא תורם לאף אחד!

• חוסר תאבון הוא נורמאלי בהרבה שלבים אצל הקטנים .
    אם הרופאה בדקה והכל בסדר והיא בכל זאת אוכלת מעט והחיתולים רטובים אז כנראה שזה יחלוף עוד יום יומיים ..אם לא . אז לחזור לרופאה
    לא צריך לבכות ולהתייפח ..
    תרגישו טוב
  • תודה בנות, הקטנתונת חזרה לעצמה התחילה לאכול טוב כמו לפני חיסון, הפחד שלי היה שהיא תתייבש וסיוט של בית חולים..... אבל ברוך ה׳ הכל בסדר. ואני באמת אולי לא בסדר שכל כך קשה לוקחת את כל המחלות של ילדים אני מנסה להשתפר ולהיות רגועה יותר. קשה לי להיות אמא. אני אמא גרועה כנירה....
    ]
  • לא!!!!!!!!!!!!!!
    את לא גרועה בכלל!
    את האמא הכי טובה שיכולה להיות לילדייך!!!!
    פשוט כדאי מאוד לנסות להשתדל להיות רגועה יותר גם אם הם חולים.
    את נוהגת לבכות הרבה?
    יש מי שעוזר לך ותומך בך?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה