היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וסליחה רגע, המחנכת לא הייתה אבל בהפסקות אמור להיות מורה תורן והכיתות ריקות. בכל מקרה אמור להיות מבוגר אחראי- בטח על ילדי א'. גם את זה תכתבי למנהלת! תגידי לה שתצא להפסקה ותהיה בשטח של איזה מורה תורן.
אם היה קורה משהו גרוע לאיזה ילד אני לא הייתי מקנאה במנהלת. הפיקוח היה הורג אותה. חייב חייב חייב מורה משגיח על כל פינה. בהפסקות יש תורנות שמכסה את כל השטח בביה"ס. ואם ילד היה נופל? מתעלף? מוטרד מינית? מה אז? זה לא כל כך מופרך.
מסכנה
איזה חיות
מה???
איפה המורה תורנית
המנהלת חזרה אליי.
"שלום רב! אנו נבדוק את אשר קרה. ונחזור ונעדכן אותך".
אני סומכת עליה...היא בסדר פייס: ortal_hori
אוי!!! מסכנה אור. זה בטח היה כ"כ מפחיד
ממש חרא!!!! כואב הלב לשמוע... מה אמרת לאור? איך הגבת? פעמיים הוא גזר לה? היא לא סיפרה לך בפעם הראשונה? אוףףףףך הילדים הטובים תמיד סובלים...
אוי ואבוי!
התקשרה אליי היועצת.
היא תבדוק את הסיפור, תעניש את הילד.
היא ביקשה עוד שמות כי אור אמרה שהם חבורה כזו של כמה ילדים מהכיתה המקבילה שמתפרעים (אבל לא זכרתי.... פייס: ortal_hori
אני מקווה שיענישו את הילד בחומרה! מסכנה אור, בטח עברו עליה רגעים קשים
יש עדכון??? מה נעשה שם?? אני ישר משעה ילדים אלימים! כולל שיחה עם ההורים ביום המעשה וביום שהם חוזרים מהשעייה!! זו אפס סבלנות לאלימות!!!
די מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."