בחילות והקאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יעל,
    שמחה לבשר שאני בהריון בשבוע 7+ , יש דופק ברוך השם והכל בסדר.
    אני כותבת לך כי אני נואשת כבר מההקאות ומהבחילות , כבר ניסיתי הכל...קרקרים , צנימים, לימון , ג'ינג'ר, צמידים של סי בנד ומה לא.....
    אני מתעוררת באמצע הלילה ומקיאה את נשמתי, לא מצליחה לישון אח"כ, בבוקר שוב מקיאה, מרגישה שאין לי כוח לתפקד, כל הלילה אני לא ישנה וכל היום עם בחילה, לפעמים מקיאה גם באמצע היום....החסרתי 2 ימים מהעבודה בשבוע שעבר ועוד יום שבאתי והלכתי , כבר לא נעים לי , ומצד שני קשה לי נורא לתפקד.
    הרופאה הציעה לי לקחת פרמין , אבל אני לא רוצה לקחת כדורים , מצד שני אני סובלת נורא ומפחדת לאבד את מקום עבודתי...
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל בשעה טובה
    ראית את הפוסט שלי על בחילות הריון ?
    תקף גם להקאות
    הוא נמצא בראש העמוד של הפורום הזה (בדביק)
    בכל אופן, קבלי את הלינק ליתר בטחון

http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=278504

בעיקר בעיקר, לכי על 2 תמציות של פרחי באך (לשים 2 טיפות מכל אחת מהן בבקבוק מים ולשתות במהלך היום)
    WALNUT
    VERVAIN
    הן יעשו פלאים כי בחילות והקאות מקושרות יותר מבחינה רגשית למקום שלא מכיל / קשה להכיל את ההריון (את כמובן יכולה להיות מאוד מאושרת ושמחה, זה לא סותר, הכוונה היא שיש מקום בך שקשה לו ...)
    אם בא לך לפרט טיפה יותר בהקשר הזה - בכיף :-)
    יום מעולה
    תכתבי אם יש שיפור

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יעל,
    תודה רבה , אני אנסה את הטיפות, לאיזה גודל של בקבוק זה מתאים? ואיפה אפשר לקנות?
    בקשר לקושי....הדבר היחידי שקשה לי זה להאמין שזה קרה.....אני הכי שמחה בעולם אבל לא מרגישה שעיכלתי עד הסוף שסוף סוף אני באמת בהריון.
    יכול להיות שזה גם קשור להפלה שעברתי ואולי הפחד שלי לא נותן לי לשמוח עד הסוף.
    אבל אני משתדלת לא לחשוב על דברים רעים ואפילו שקצת קשה לי רוב הזמן לא להרגיש טוב, אבל אני יודעת שזאת תקופה וברור שהתוצאה הסופית שווה את הכל!!!!
    אני מודה כל יום על המתנה שקיבלתי , בדיוק בחודש שכבר די התייאשתי , זה הגיע.
    אני יודעת שברגע שאעבור את השליש הראשון הפחד ירד מעצמו....

• הי חמודה
    מתאים לכל גודל של בקבוק
    אפשר לקנות בכל חנות טבע ולפעמים גם בסופר פארמים
    לגבי מה שאת מתארת, זה בדיוק מתקשר לקושי ב"הכלה" (רחם הוא איבר שמכיל את ההריון/העובר/חיים חדשים/אמהות חדשה) - נכון ?
    רוצה, אבל משהו בגוף מסרב להאמין שזה קרה...
    משהו שהוא קצת בכיוון ההפוך (מבינה את הכוונה שלי? רוצה / הגוף מסרב להאמין, מבינה את ה"היפוך" כאן?)
    וזו בדיוק מהותה של בחילת ההריון ובמצבים שהניגוד גדול יותר גם הקאות:
    שניהם זה משהו שהולך "נגד" הכיוון של הגוף....
    בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה !!
    תשתפי איך הולך עם התמציות
    יום מקסים

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה