עבודה בגן ילדים (מעון ) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עוברת טיפולי פריון , הטיפול אחרון ivf הצליח והייתי בהריון אך בשבוע 10 גיליתי שנפסק הדופק ועברתי לצערי הרב גרידה (שנייה בפחות משנתיים אז היה הריון טיבעי שלא התפתח) בעזרת השם בחודש הבא אני אמורה לעבור החזרת עוברים מוקפאים , עבודה שלי פיזית ,צריך להרים ילדים למשטח החתלה (שרובם מהם נורא כבדים ), עומדת הרבה על רגליים , השאלה שלי באיזו מקרים במידה ויש בעזרת השם הריון אפשר לבקש שמירה , אני עובדת במקום הזה 3 שנים ושנה קיבלתי משרה כמעט מלאה, אני נורא מודאגת. אם הריון לא מוגדר כהריון בסיכון אז לא התחשבו בי?

/]
6 תגובות
עמוד 1
  • גם לי אישית הייתה הפלה שעבדתי במעון..ושמעתי על הרבה שעברו זאת בגלל המאמץ..אני הייתי מציעה לך לעשות הכל כדי לקבל שמירה.
    בהצלחה
  • היי מיכלי אני לא יודעת שאם יש קשר בין הדברים , בגלל זה אני שואלת , אבל למה לוקח כל כך הרבה זמן לענות. מה איתך את עדיין במעון ? ילדת מאז?

/]
  • כן..לוקח להם זמן לענות..(אם בכלל)
  • יופי מותק , יש לי בן מנשואים ראשונים שלי, עכשיו מנסה להביא עוד ילד או ילדה.

/]
  • למה לא עונים ? מה טעם של פורום אם אין מענה
  • אני יכולה לענות לך כמי שעובדת בתחום של משאבי אנוש

בגדול את חייבת המלצה מרופא נשים בעל התמחות במיילדות- המלצה לשמירת הריון לאחר שהוא רואה שקיים סיכון לך או לעובר
    לאחר מכן את מגישה תביעה לביטוח לאומי ( לאחר 30 יום), שם יושב רופא אחד או שניים שקובעים האם לתת לך שמירה או לא
    במידה והוחלט שכן מדובר על גמלה של כ 75% מהשכר ברוטו

בהצלחה !
    [URL=http://www.lovetextlive.com]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה