שלושה ילדים ברכב... איך עושים את זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    יש לי שלושה ילדים, בני 6, 4 ותשעה חודשים... המושב האחורי ברכב צפוף מאוד, שני הגדולים בבוסטרים והקטן צריך לעבור בקרוב למושב בטיחות... איך עושים את זה?

תודה :))
13 תגובות
עמוד 1
  • גם אני אשמח לשמוע איך מסתדרים הם בוסטר, כסא בטיחות וסלקל.

למי שיש 3 ילדים בהרכב הזה - איזה אוטו יש לכם?
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • לי יש קאיה קרניבל - שזה 7 מקומות
    אבל תאמת שזה ממש לא נוח.. הילדים מאוד רחוקים ממני בשעת הנסיעה
    אי אפשר היה לבטל את הכרית אוויר מקדימה אז גם זוהר ישב מאחורה..
  • לנו יש מזדה 3 - כולם נכנסים שם בכייף....
    פייס: ortal_hori

• לנו יש מאזדה לאנטיס..
    קצת צפוף, הילדים לא מצליחים לחגור לבד כי כל אחד צריך לזוז בשבילה שני וזה מוגזם בשבילם..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • ניסן טידה- ויש לנו סלקל מקסי קוזי שהוא לא מהצרים, כיסא בטיחות ובוסטר גב (עדיין עם רצועות, בהמשך נעבור לחגורה של האוטו כשיהיה גבוה מספיק)

האמת שדי לוגיסטיקה לקשור את כל הכסאות כי הם די צפופים אחד לשני ומורכבים לקשירה, ולכן אנחנו בחיים לא מפרקים אותם

• לנו יש קיה ריו- דווקא יש הרבה מקום לסל קל והם מסתדרים יופי שלושתם. הבעיה ברכב מבחינה בטיחותית היא לא המקום, אלא ההתעסקות של הקטנים אחד בשני. הייתי יוצאת מדעתי לפעמים! היום יש לנו כבר כמה שבועות מערכת התרעה של איווקס כך שהילדים מרוכזים בה יותר מאשר אחד בשני. גם אחרי שהסברתי להם את החשיבות הם יותר נרגעו

אתי
  • לנו יש סוזוקי בלנו.......
    ממש נוח להם מאחורה-ל2 הגדולים בוסטרים ללא גב
    ולקטנציק כיסא לאוטו.
    כולם יושבים בנחת ב"ה.
    אני ממש לא חושבת שיש צורך לקנות אוטו גדול ל3 ילדים.
    אפשר להסתפק באוטו רגיל משפחתי.......
    כול הרכבים הרגילים המשפחתיים נוחים יחסית פחות או יותר.......
    מילד 4 ואילך כבר אין ברירה........
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי טל8

היי,
    יש לי שלושה ילדים, בני 6, 4 ותשעה חודשים... המושב האחורי ברכב צפוף מאוד, שני הגדולים בבוסטרים והקטן צריך לעבור בקרוב למושב בטיחות... איך עושים את זה?

תודה :))

לנו יש קיה פורטה, לדעתי זאת אחלה משפחתית... יש מקום לכולם, לא צפוף מדי ולא גדול מדי כדי שילכו לי שם לאיבוד ויעשו שטויות... בעלי יוסיף ויגיד שהרכב גם מאובזר כמו שצריך וחדשני, אבל אליי זה פחות מדבר אם אני חייבת להיות כנה. מה שגם טוב זה שהתא מטען מאוד גדול ונכנס שם הכל (כל נסיעה לחופשה זה מפתיע אותי מחדש).
  • פיאט מולטיפלה
    6 מקומות, יש מקום לכולם מאחורה (התחלנו איתו עם שלושה כסאות בטיחות, אפילו לא בוסטרים)
    והיתרון ע״פ מיני וואנים אחרים שכולם נמצאים במרחק הושטת יד.
    בנוסף יש בגאז׳ יחסית גדול מבין כל המיני וואנים.
    מאוד נוח לנו איתו

• שולי,
    לפי מה שאני יודעת המולטיפלה זה רק גיר ידני, נכון?
    לא מסתדרת עם זה...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• קונים מיני ואן

• כן, זה גיר ידני.
    דיזל

• יש לנו סקודה אוקטביה.
    בעלי נוהג, סל קל במושב הקידמי, מאחורה מושב בטיחות, בוסטר בלי גב ואני
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה