ציצי ציצי ציצי ציצי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתי זה עובר הקטע הזה? הצילו!!!
    לא זכרתי שזה כל כך ארוך. בערב הוא ישן טוב וגם בבוקר אבל כל הלילה אני על תקן תחנת שאיבה. פערים של חצי שעה וחוזר חלילה. בנתיים אני בלי השלמה של מטרנה אבל אני קרובה לשבירה...
    הייתי חושבת שאין לי מספיק חלב אבל זה לא מסתדר עם הסנטר הכפול וכמות היציאות.
    אני חייבת חייבת לישון.
    הוא בן שבועיים עכשיו. מתי זה מסתדר? מישהי זוכרת?
8 תגובות
עמוד 1
  • ליבי איתך....אצלי ב"ה היא מרווחת יותר,אבל יש לילות שהיא מצודה אלי ללא הפסקה.
    מאוד עוזר לי שהיא איתי במיטה ואני מניקה בשכיבה זה דבר ראשון.
    דבר שני כשהיא עוברת למציצות קטנות כאלה כמו של מוצץ אני מנתקת אותה בעדינות,גיליתי שחלק גדול מהזמן זה באמת רק מציצה לשם מציצה....
  • בדר"כ לוקח כחודש עד שההנקות מתחילות להסתדר

תחזיקי מעמד עוד קצת
  • בקבוק בלילה לא יהרוג אף אחד...

אני נתתי וזה לא הרס שום דבר....עד עכשיו היא יונקת
    פייס: ortal_hori

• נראה לי שבשבועיים יש קפיצת גדילה??

• את בטוחה שהוא רעב? מה המשקל לידה שלו?
    בכל מקרה תחזיקי מעמד ואל תשברי! זה יעבור והכל יסתדר.
    את מנסה לתת מוצץ במקום לתת ציצי?
    כל הזמן שהוא עלייך את מרגישה יניקה או סתם שהוא מוצץ?

בהצלחה!
  • סבלנות!! ובמהלך היום תנסי להשלים שעות שינה...כן אני יודעת שזה בלתי אפשרי..
    עם נטלי נתתי בקבוק ביום וזה לא הפריע, אבל אין לדעת..
    ותנסי להניק בשכיבה (תעיפי את הבעל מהמיטה)

• למה לא הנקה ישירה? למה לשאוב?

עוד קצת ויסתדר. כל הכבוד לך שאת לא צריכה השלמות מטרנה!! את אמא משקיענית! גם אצלי הם גרו על הציצי הרבה זמן. אבל בבת אחת סביב גיל 6 שבועות זה פשוט ירד לחצי הזמן!
  • אצלי הסתדר בגיל חודש בערך.. ודווקא אז התחלתי לתת בקבוק לפני השינה, סתם כי מחזיק אותה יותר זמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה