משתגעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ...
    מזמן לא נכנסתי....
    אז ככה בדרך כלל המחזור שלי מגיע בערך כל27 יום... אז חודש אחרון המתנתי ולא הגיע אחרי 30 יום... עשיתי 2 בדיקות ביתיות - שלילי ....

אז המתנתי עוד יומיים עשיתי בדיקה נוספת שלילית ... ועשיתי בדיקת דם גם שלילית ... אז הלכתי לרופא נשים עשה לי אולטרסאונד והוא אומר שהריריות מאוד עשירה ... ויש משהו שחור כניראה ציסטה ... אמר להמתין עד סוף השבוע ... ואם לא אקבל ... לקחת כדורים במשך 5 ימים ... לקחתי.... ועברו יומיים כבר... ועדיין לא.... ולפני שהתחלתי לקחת את הכדור עשיתי עוד בדיקה ביתית והיא שלילית ....
    אז עכשיו אחרי 16 יום ... עדיין אין מחזור... ועכשיו קראתי... שיש מקרים נדירים שגם בבדיקת דם לא גילו אלא לאחר שבועיים...
    הפחד שלי זה שאולי היה סיכוי שאני בהריון והרסתי עם הכדורים האלה....
    לא יודעת מה עובר על הגוף שלי ... מה עושים... והרופא המומחה לפוריות עדיין לא עובד מעל חודש רק עוד שבוע וחצי הוא חוזר לעבוד ... אז אני גם חוששת ... מה אפשר לעשות ????
    תודה
    וממש התגעגעתי...
    יפעת
5 תגובות
עמוד 1
  • הי יפעת
    התגעגענו גם
    לאיזה צורך הכדור שהרופא נתן לך ?
    מבחינת האפשרויות, או שתצרי קשר עם הרופא שנתן לך את הכדור או שתחכי למומחה פוריות....
    אם הבדיקות הריון שליליות, אז רוב הסיכויים שאין הריון ??
    תדברי אפילו עם הרופא בטלפון, או שתתקשרי למוקד נשים, הם שם נדמה לי 24 שעות...זה כבר יקל עליך את האי ודאות...
    מחזיקה אצבעות שפעם הבאה את נקלטת בקלות ובפשטות

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • הי יעלי
    הכדור אמור לגרום להסדרת המחזור בעצם לגרום למחזור...
    אז אם היה הריון אז... זה אמור לגרום להפלה...
    ואמן הלוואי שאני כבר יקלט ... השאלה האם באמת יש מצב שיש לי בעיה עם ההורמון הזה ..

וגם כבר לקחתי את הכדור ...

מה את חושבת ?
    יפעת :/
  • הי מתוקה :-)
    חושבת שבכל מקרה כבר לקחת...אז בואי נסתכל קדימה.....טוב?
    אז לוקחת שניה שלב אחד אחורה...
    האם יש אי סדירות במחזור?
    יש צמחי מרפא נהדרים (!!!!!) שעושים עבודה מעולה בהסדרת המחזור.
    מה עד כה האבחנה המערבית / הקונבנציונלית לאי הפריון (אם יש כזו)?
    תכתבי לי ואנסה לעזור
    שבוע מקסים
    יעל
    יעל נרקיס,
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי שוב...
    המחזור שלי התמיד היה סדיר זה מה שמוזר ..
    שהייתי צריכה לקבל ב2 לחודש ועדיין כלום .. לכן הוא נתן לי את הכדור כי הוא אמר שאם בבדיקת דם הייתה שלילית זו כניראה ציסטה ( הנקודה הקטנה ב׳ אולטרסאונד) אז אני חוששת שזה לא ציסטה אלא ניקלטתי ועכשיו כן הרסתי עם הכדור ...
    יפעת
  • אוקי...עכשיו הבנתי :-)
    ומלבד זאת, אין שום בעיית פריון ידועה, נכון?
    ומתי את שוב אמורה להיות בבדיקה?
    אני יודעת שעכשיו את בתוך זה, אבל אני מאמינה שמה שצריך לקרות קורה...וגם אני חושבת שאם היית בהריון, הרופא היה רואה זאת...לא?
    בואי נחכה לבדיקה הבאה ונראה מה המצב?
    שולחת לך מלא מלא חיבוקים
    יעל
    יעל נרקיס,
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה