הפלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת אם זה המקום המתאים אבל בכל זאת....
    אני בת 24.. וחבר שלי בן 23... אנחנו ביחד כשבעה חודשים... מאוד אוהבים... התחלנו תואר השנה... ממש לפני שבוע אני גרה במרכז והוא עבר לבאר שבע בגלל הלימודים. ביום שלישי האחרון גיליתי שאני בהריון. הלכנו אתמול לאולטראסאונד- סוף שבוע שביעי. אני אובדת עצות... אני יודעת שזהו לא הזמן המתאים... שנינו במקומות אחרים גם מנטלית וגם פיסית... וכמובן גם כלכלית... גם לימודיי יפגעו עד כדי דחיית תואר... שנינו יודעים שזה לא הזמן... אבל כפי שאתם בטח מבינים... זה בכל זאת יצור חי )אמנם עוד לא מפותח) שנוצר מאהבה... וכמובן יש את הפחד של קושי בכניסה חבריון בעתיד..... עליי לבצע גרידה בהמלצת הגניקולוג... אני לא יודעת אם אני פה כדי שתגידו לי מב עליי לעשות ... אני מניחה שאני פה לשתף ... ואולי לשמוע גם מאנשים שאולי היו במצב דומה...
1 תגובות
עמוד 1
  • הי מתוקה !
    אמנם לא עברתי תהליך דומה, אבל אני מתארת לעצמי שלפי כמות האנשים שתשאלי ככה תהיה לך כמות דעות כי כל אחד ירצה מאוד לעזור לך ויתן לך מעצותיו ונסיונו ובעיני זה עלול לבלבל...
    חושבת שבמצבים כאלה את צריכה, בהתחלה אולי אפילו לבד (ובהמשך עם בן הזוג), להתכנס פנימה, ולקבל בחלטה ממקום של קשב פנימי עמוק ומתוך ראיה של מה נכון לך בסיטואציה.בסופו של דבר את היא זו שתשא את ההחלטה הזו לאורך החיים, ואת היא זו שצריכה להיות שלמה איתה, נכון ?
    יש 2 תמציות של פרחי באך שהייתי ממליצה לך לקחת:
    אחת מהן עוזרת להחליט בין 2 מצבים (הפלה/השארת ההריון)
    ואחת מהן ממקדת את הקשב הפנימי
    הראשונה-SCLENTHUS
    והשניה - CERATO
    מאחלת לך שכל החלטה שתחליטי תהיה הנכונה ביותר *עבורך* בנקודת הזמן הזו, ושתהיי שלמה איתה !
    אני כאן אם את זקוקה לעוד התייעצויות

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה