סקירות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר

אני בהריון תאומים ובעוד חודש צריכה לבצע סקירה מוקדמת. ניסיתי לקבוע תור אצל 5 רופאים מהכללית (מפאת כבוד לא נזכיר את שמם) ולפני שאני מציינת שמדובר בתאומים מחפשים לי תור ואופי השיחה משתנה כשאני אומרת שמדובר בתאומים. התשובות הן: אין לי תור, זה תור ארוך ולא יכולה לקבוע לך, הרופא לא עושה סקירות לתאומים, תאומים עושים בבי״ח וכו׳. כמו שציינתי השיחה לא התחילה כך וקיבלתי המלצות חמות על רופאים אלה, מדובר במומחים שגם ידוע לי שבעבר עשו סקירות תאומים.
    אני מיואשת והזמן מתקצר!!
    מדוע זה כך? מה אני אמורה לעשות?

תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום

יש רופאים שלא מבצעים סקירות של תאומים מסיבות שונות ומשונות
    לא אמרת לי איפה את מתגוררת אבל האפשרויות הן:

1. להמשיך לחפש
    2. יש בתי חולים שבהם מבצעים סקירות מוקדמות בהסדרים עם הקופות
    3. לבצע באופן פרטי (כלומר לא רופאים שבהסדר עם כללית מושלם) ובהתאם לביטוח הרפואי שלך לקבל החזר חלקי/מלא

בהצלחה,
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה