לחץ דם גבוהה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר הדר,
    בעבר כתבתי לך הודעה על לחץ דם, הלכתי מספר פעמים להיבדק בגלל קוצר נשימה וחולשה , התוצאות היום 141/93 בפעם הראשונה והיום הלכתי שוב עקב קוצר נשימה והתוצאה 165/92 , רופאה להריון בסיכון קיבלה אותי נתנה לי מס' בדיקות לבצע בניהם גם קרדיאולוג, אך לצערי היא לא הייתה מוכנה לתת לי ימי מחלה לנוח בבית, אני עובדת בשירות לקוחות שם יש לחץ אינטנסיבי כל הזמן לענות לשיחות לעשות מכירות מה שגורם לי ליותר לחץ דם, שאלתי בגלל שגם אתה מומחה להריון בסיכון איך אני יכולה להסביר לרופאה שאני באמת לא עומדת בלחץ בעבודה ואני באמת לא מרגישה טוב על מנת שאוכל לקבל ימי מחלה או שמירה, חשוב לי לציין שבהריון הראשון כבר בחודש שלישי היה לי שמירת הריון בגלל אותם נתונים לחצי דם גבוההים מאוד, אשמח לעצה ממך,

אוסנת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

באיזה שבוע את ?
    האם נשללה רעלת הריון ?

מעבר לזה, אני לא יכול וגם לא יודע לייעץ לך מה להגיד לרופאה שלך כדי לשכנע אותה....איני מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך, מה האבחנהומה הטיפול וכאמור אפילו לא באיזה שבוע את.....

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה