בוכה בלי הפסקה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב הוא לא באמת בוכה בלי הפסקה...
    אין לי בעיה פיזית להתמודד עם הכל, אבל אדם בוכה הרבה לדעתי ומבחינה נפשית זה מאוד קשה
    זה לא גזים, זה לא רעב..לפעמים נראה שהוא נורא עייף ופשוט נכנס להיסטריה במקום להירדם..
    אנחנו שמים לו רעש של גשם שמרגיע אותו בלילה, ביום אנחנו נכנסים לאמבטיה רק כדי שיישמע את המים הזורמים..עדין הוא בוכה הרבה):
    מישהי כאן התנסתה בקרניו סקראל??
    קראתי על זה קצת וזה נשמע לי בולשיט..

14 תגובות
עמוד 1
  • כשהוא בוכה, יש משהו שמרגיע אותו?
    אולי עוד אוכל (זאת היתה הבעיה שלנו עם איתמר), אולי כשהולכים איתו בחדר ומנענעים אותו, אולי מוצץ, אם עייף אולי לשים אותו במיטה ולנענע אותו עד שירדם (גם עזר לנו עם איתמר).
    אני זוכרת שאחרי שאיתמר נולד, הוא היה בטח כבר בן שנה, היתה את התוכנית 14 שבועות - על חופשת לידה של נשים והראו אישה אחת שהיתה לה ילדה בת שנה וחצי ותינוקת והתינוקת פשוט בכתה (כמו שרק תינוקות בוכים) - זה היה כל כך קשה לי לשמוע את זה (כי גם החזיר אותי לימי הבכי של איתמר) שפשוט סגרתי את הטלויזיה ולא חזרתי לראות את התוכנית הזאת.

הבכי שלהם קשה לנו גם פיזית!!!
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • את מחזירה אותי אחורה גם דבירי היה בכיין הסטרי
    וכלום לא עזר אני בשלב מסויים עליתי על זה שהוא רעב
    ובלילות הייתי משתדלת לשאוב לו בקבוק וככה לדעת
    שהוא אכל טוב

]
  • הדבר היחיד שהציל אותי חוץ מלתת יותר אוכל (כל שעה וחצי היא אכלה קצת...)

זה - טרמפולינה עם רטטטטטט !!!!!!!!!!
    זה פשוט הרגיע אותה מהיום הראשון שהגענו הבייתה

• גם שלי בכיין. קשה לו להרדים את עצמו ולכן בכל יום יש לנו תזמורת של שעתיים מתשע עד אחת עשרה.
    השיטה שלי- מנסארי. אני יוצאת לסיבוב בשכונה והוא עלי. אני מדברת בטלפון והקול שלי והתנועה מרגיעה אותו.
    אחרי חצי שעה חוזרת. עוד פטנט זה העיטוף החזק כמו בבושקה- רק הפנים מציצות וכל השאר תפוס ומתנדנדת על כיסא נדנדה. מכניסה אותו למיטה ככה- חנוט. זה עובד מצויין.
    ליבי ליבי- אנחנו באותה סירה
  • אצלי גם בכו הרבה
    מה שהיה מרגיע: מובייל, מוסיקה שקטה, לעטוף טוב בשמיכה
    דברים כאלה
    זאת תקופה שעוברת

• גם את עידו ואת זוהר הרגיעו שני דברים:
    1- ניענוע בטרמפולינה (המצאה גאונית!!!!!!!!!)- זה חוסך את הסיבובים עם התינוק בידיים ועייפות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • איתן היה בכיין ממדרגה ראשונה!
    אני חושבת שהוא בכה שבעה חודשים פחות או יותר....

עשיתי לו גם קרניו-סקרל, לשאלתך, כ"כ נאשתי שהייתי מוכנה לנסות הכל!
    לא יודעת להגיד לך אם זה עזר כי היו לו גם דברים אחרים, אם תרצי אספר...
    שמעתי על כאלה שזה ממש עזר להם! אם את הולכת תבדקי שהבן אדם שעושה את זה הוא פיזאוטרפיסט אוסטיאופט...
    מה שהציל אותי הרבה פעמים אחרי הצהריים זה מנשא קשירה והייתי שמה אותו בטן לבטן, היה ממש נרגע וישן כמה שעות ברצף

תזכרי שהכל עובר עם הזמן

תחזיקי מעמד!
  • תודה בנות!!
    תאמינו לי שניסיתי כ-ל מה שהצעתם:
    מוצץ הוא לוקח מדי פעם, אבל לא יותר מכמה דקות
    מאז שהוא נולד הוא מקבל בקבוק תוספת אחרי הנקה, הוא גם יכול לבלוע 180CC אבל לפני כשבועיים התחלנו לתת לו את הבקבוק בצורה איטית יותר (כאילו שרק כשהוא מפעיל את הבקבוק אז נכנס לו) והוא שותה כמויות קטנות יותר אבל נראה דווקא זה קל לו יותר. וגם אחרי הנקות אני שוקלת אותו ויודעת בדיוק כמה הוא אוכל (לדוגמא בארוחה הקודמת הוא ינק 100גרם ואח"כ היה עדין עצבני ואכל עוד 30CC בבקבוק ועדין צרח לפני שנרדם).
    אני כמעט מההתחלה עטפתי אותו חזק, אבל היום דווקא נראה לי שזה לא משנה לו- הוא מצליח להוציא את הידיים בכל מקרה.
    יש לי טרמפולינה והוא יכול להיות שם כמה דקות ולא יותר..בטח לא כשהוא עצבני בכל מקרה..ויש לה גם רטט, אין לנו נדנדה אבל זה נראה לי הוצאה מיותרת

• זה יישמע לכן נורא מוזר..אבל יום אחרי שרשמתי את ההודעה כאילו משהו קרה..
    הוא תינוק מקסים! ישן, אוכל, משחק! הבכי שלו ממש מינימלי!
    בוכה קצת מרעב, בוכה קצת מעייפות..אפילו אתמול היינו איפהשהו והוא בכה וזה לא היה זמן לאכול והוא לא הצליח להירדם אז בדקתי את החיתול ואכן זה היה קקי! ואחרי שהחלפתי לו הוא שוב היה רגוע!!
    מענין אם זה קשור ללשון הקשורה או סתם שהתבגר..
    אבל כרגע אני ממש אופטימית! ונהנית!

• שמע אותך מתלוננת
  • חחחחחחחחחחחחח
    555555555555555
    שימשיך כך ...
    ילד שלישי בדכ זה ילד מלאך
  • כבר אמרתי שממש עוזר להתלונן בפורום חחחחחחח. יום אחרי שאני התפרקתי בפורום, גם אצלי 80% מהדברים הסתדרו חחחחחחחח 5555555

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • אויש זה גדול
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה