ביבי בום- פחדתי שיהיו כאלו שיעלבו ונזהרתי מאוד לכתוב בעדינות....
קראתי שוב את התגובה שלי-ולא כתבתי מילים פוגעות.רצו חוות דעת אז עניתי למה אני לא אוהבת ומה זה מזכיר לי....היו עוד כמה שכתבו אחרי תגובות דומות.....
יש לך משהו נגדי??????
אני יודעת שרומי זה כמו פקודה אבל אני התכוונתי לשם רומי עם חולם ולא עם שורוק ונראה לי שגם לזה התכוונו כאן כולם.....
השם אורי זה כמו פקודה???לא ידעתי.......
למשל אני התכוונתי בשם שנתתי לשבן שלי אורי -מלשון אור ולא משלון אור.
וכשחושבים על זה אם התכוונת שהשם רומי הוא מלשון פקודה אז בכלל הייתי פחות מתחברת אליו......
אבל זו אני.......
ובכלל לא התכוונתי לפגוע יהיו כלאו שיגידו שהשמות של הילדים שלי לא יפים ואני לא יפגע.
ולכן זה מה שציינתי שצריך לללכת אחרי נטיית הלב...ולא אחרי מה שאחרים חושבים.....זה עניין של טעם .כמו בבגדים.
ככה זה שמות זה עניין אישי אחת תאהב שם אחד והשניה לא תאהב כי הוא מזכיר לה משהו......לא אמרתי שהשם הוא קרוע ואסור לתת רק ציינתי למה אני פחות מתחברת אליו.....
הבנת אותי????
ושוב סליחה אם פגעתי שבמישהו......
אגב אחד הלקוחות שלי אחרי נשולדה לו בת ראשונה סיפר לי בהתלהבות שוקראים לה רומי ונכון שם מהמם??????ככה הוא שאל אותי אמרתי לו כן זה שם מאוד מיוחד........לא שיקרתי הוא אכן מאוד מיוחד אבל אם הוא היה שואל אותי לפניי הייתי אומרת לו מה אני חושבת.....אם מבקשים דעה אי עונה ואם מבקשים משוב חיובי אני מנסה לתת משוב חיובי ולא לפגוע........
ושוב כול אחד וטעמו שלו.....