עצבות במהלך ההריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.
    אני בהריון שלישי מתוכנן ורצוי (שבוע 22). יש לי שני ילדים מקסימים והכל בסדר.
    אבל אני כל הזמן רוצה לבכות. מרגישה עצב נוראי ותחושת מועקה שלא עוברת.
    אני לא דואגת משום דבר ולא נראה לי שזה דיכאון חמור או משהו (לא איבדתי עניין- אני נהנית מהדברים הרגילים שגורמים לי הנאה בחיים, לא איבדתי תאבון, אני ישנה די בסדר יחסית להריון...), אבל כל הזמן עצובה ורוצה לבכות.
    יכול להיות שאני מרגישה ככה רק בגלל ההורמונים? זה לא היה לי באף הריון (אף כי יש לי נטייה להיות עצבנית יותר בהריון וגם בתקופות מחזור...)
    ושמעתי שאומגה 3 משפר מצבי רוח. עד כה לא נטלתי, האם כדאי לנסות?
3 תגובות
עמוד 1
  • אולי זה באמת חוסר איזון הורמונים בגוף....
    אני בזמן האחרון במצבי רוח מבואסים אבל יש לי כל מני סיבות שגורמות לכך לצערי ומה שאני עושה זה דיקור סיני. יש לי מטפלת נהדרת בקריות והיא עוזרת לי ממש, שמה לי את המחטים בנקודות הרגישות וזה ממש משפיע לטובה.
    אם את מהאזור אני אשמח לתת לך את הפרטים שלה.

לגבי אומגה 3 - אין לי שמץ של מושג לא שמעתי על כך
  • הי חמודה
    בהחלט !!!!!
    כל עוד ההריון בריא, אין בעיות מיוחדות, אין בעיות של קרישת דם וכד'. אין בעיה לקחת אומגה 3, להפך - זה חלק מההמלצה הרשמית למהלך ההריון !!!!!
    את יכולה לקחת 1.5 גר' חומר פעיל EPA+DHA.
    תבדקי כמה גר' יש מהחומרים האלה סה"כ בקפסולות של האומגה 3
    ואז תכפילי כדי להגיע למינון שרשמתי
    אני הכי ממליצה על אומגה 3 של גליל - הכי איכותית שאני מכירה,
    ואם את באמת קונה אותה, אז תקחי 2 קפסולות בבוקר ו- 1 בערב.
    תשתי עם הרבה מים
    ותאכלי לצד זה כמה אגוזי פקאן (לא מסוכרים ולא קלויים)
    אם את קונה אומגה אחרת - אז את יכולה לרשום לי כאם את המינונים שלה ואעזור לך לחשב כמה קפסולות לקחת
    בהצלחה !!!

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה רבה על התשובות!
    קראתי על האומגות ובאמת התכוונתי לקנות את הגליל. 3 קפסולות ביום זה לא המון?!
    בינתיים זה בא והולך בלי שום סיבה נראית לעין, אז חוסן האיזון הוא כנאה באמת הגורם.
    תודה!
    משיח, אני מעדיפה שתהיי שמחה... אבל טוב לדעת שאני לא לבד...
    אני לא מהקריות, אבל גם באיזור שלי יש מדקרים לרוב... אולי אנסה את זה באמת...
    אני קוראת גם בפורום השכן, וקראתי מה מטריד אותך. זה באמת מלחיץ, אבל הרבה פעמים הכל בסדר גמור והם מעדיפים להיות על הצד הבטוח. הרבה מהסטטיסטיקות כוללות איזורים נכשלים וכו', שגורמים לנתונים להראות הרבה יותר מפחידים. (בהריון הראשון שלי הייתי גם בסיכון בגלל מיעוט מי שפיר. היינו במעקב היסטרי והרופאים טרחו להפחיד אותנו מאד. בסוף נולדה ילדה מושלמת שלוקחת את כל הרופאים בהליכה). בכל אופן- ברור שעדיף לבדוק כל מה שצריך, אבל תשמרי על אופטימיות. הרבה פעמים הדאגה שזורים סביב ההריון מיותרת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה