ובנימה אופטימית יותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• קיבלנו מייל מהמורה של אופק דין שהוא נמצא מתאים לתוכנית העשרה בשפה אשר מתאימה לילדים שנמצאים בשלבים מתקדמים של רכישת הקריאה או קוראים.
    התוכנית מתקיימת פעם בשבוע בשעה שישית, לאחר שעות הלימודים הרגילים.
9 תגובות
עמוד 1

• כל הכבוד

• ]
  • כבוד לבן של הגננת
  • יפפפה! כל הכבוד לו !
  • כל הכבודדדד!
    חבל שאצלנו אין משהו כזה.

שבוע שעבר היה להם מבחן קטן, הבעיה היתה שהוא היה צריך לקרוא מול כל הכיתה, ומה לעשות שהילד שלי ביישן ביותר?!?!? בקיצור, בבית הוא קורא מדהים, הוא ממש יודע בעצמו לשבת ולקרוא, אבל במבחן זה לא בא לידי ביטוי.... באסה....
  • ביבי בום-אני ממש מבינה אותך....זה כ"כ מעצבן שבעצם המורים שאמרוים לדעת מה הרמה האמיתית של הילד לא תמיד יודעות...לא תמיד מבינות לליבו ולדרך שהוא מבטא את עצמו.....גם על אורי שלי יש כול מיני מורים ומורות ואנשי מקצוע שעובדים איתו על השפה שמנסים להגיד את החוות דעת שלהם וחושבים שהם הכי צודקים ולא מנסים להקשיב מה יש לאמא לומר.....לדעתי זה ממש לא מקצועי ולא נכון לעשות כזה דבר.......

• פייס: ortal_hori

• מענין באיזה גיל הוא יסיים בגרויות...גאון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה