הפעם הראשונה שילדכם עשה מעשה ממש אסור/מסוכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אז אחרי שהשבוע אופק דין קיבל הערה טובה על התנהגות בבית ספר ורום אופיר קיבלה אתמול מדליה על התנהגות נאותה היום הם עשו מעשה ממש לא טוב
7 תגובות
עמוד 1
  • כשאני הייתי קטנה (בערך בת 3) זרקתי מחלון ביתי (קומה 7) את הצעצועים שלי בטענה שאני לא צריכה אותם יותר כי אני גדולה.
    לזכותי יאמר ששבוע קודם במהלך סימבולי זרקתי את המוצץ בעידוד הורי...

לא יודעת מה גרם לזה אצל ילדייך, אבל נראה לי שעונש מיותר פה כי הם סה"כ ילדים טובים. פשוט להסביר להם את ההשלכות שעלולות להיות.
    בכל מקרה הייתי נועלת את המרפסת כשאני הולכת לנוח...
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • זה ילדים מותק ...
    גם שאני היתי ילדה בערך בגיל שאופק דין היתי אצל סבתא שלי וזה היה בקיץ ... וזרקתי מהחלון את הגוגאים שלי למטה.

• כמו שאמרו לך.. ממש בקטנה. זה נקרא לא טוב? לא טוב זה ליזום מעשה מגעיל עם חברים לילד אחר לא טוב זה להתעלל בחתול.
    הם אולי עשו מעשה שלא ראוי ודיברתם איתם על זה. אבל זה לא מעשה שבמהות שלו הוא לא טוב. הייתי עוברת הלאה אחרי שיחה..
  • מסכימה עם אשטנגה...
    הם בסך הכל ילדים.. צריך להציב גבולות אבל לא להשתגע מזה. זו השתובבות..

גם הילדים שלי לפעמים מעיפים דברים לשכנים ומחוץ לגדר..
    אז אני מעירה ומסבירה. במקרה שלך זה נראה לי מספיק.

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• ילדים כאלה מקסימים 555
    ]

• רק בעיניי זה חמור?

לפני כמה שבועות אמא סיפרה שטיילה עם בנה התינוק בעגלה ובשבריר שניה פספס אותם בלון מלא מים מקומה גבוהה באחד הבניינים הסמוכים. שם כנראה שמדובר בילדים גדולים יותר אבל גם זאת נחשבת שובבות?

בכל אופן הסברנו להם את ההשלכות ואני ממש מקווה שזה לא יקרה שוב
  • פשוט לא נראה לי שהם הבינו מה יכול לקרות..
    הם ילדים טובים אני בטוחה שזה לא יחזור על עצמו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה