שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בשמירת הריון מהתאריך 23.7.
    מבחינת תשלום קיבלתי ממקום העבודה רק עבור 7 ימים, לא קיבלתי מהם תשלום על חודש אוגוסט מאחר (וכך טענו) שהאריכו לי את השמירה עד סוף ההריון, ז"א שאת ה30 יום הראשונים לא קיבלתי עבורם תשלום על חשבון ימי המחלה למרות שכך ביקשתי מהם. ביטוח לאומי עוד לא החזיר לי תשובה או שילם.
    אני כבר חודשיים ללא הכנסה, יש מה לעשות מול מקום העבודה?
    באתר של ביטוח לאומי ראיתי שמקום העבודה חייב לשלום לי את ה30 יום הראשונים אם כך אני מחליטה לפדות ימי מחלה.
    נוסף על כול הנ"ל מגיע לי מענק של 1000 ש"ח וטאבלט כי הבאתי עובדת לעבודה וזה מה שמגיע כצ'ופר כשהתקשרתי לשאול לגבי זה אמרו לי שזה בעיה כי אני בשמירת הריון והעבודה לא משלמת לי משכרות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה