מה הקטע??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה ניש?? הרבה זמן לא הייתי פה
8 תגובות
עמוד 1
  • יונתן הוא גם קצת כזה -
    א' הוא אוהב גם לעופף ולשחק לבד ולשיר לבד ולצייר לבד (והמורה שלו אפילו העירה לי על זה) הוא לא יוזם
    ב' יונתן ש-ו-נ-א ללכת מאיפה שהוא נמצא ולכן הרבה פעמים צריך לשכנע אותו לצאת מהבית. אחרי שהוא יוצא הוא מאוד נהנה ומשתתף בפעילויות והכל, אבל עד שהוא יוצא יוצאת הנשמה.

בגלל זה, אם אני יודעת שיש סיבה טובה לצאת (או שאני מתחרפנת כבר בבית שזאת גם סיבה טובה) אני מתעקשת איתו ואנחנו יוצאים ובסוף כמובן נהנים.
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אבל דוקא הוא אוהב לצאת מהבית. זה כאילו יש לו מחסום כלשהו. כאילו הוא מרגיש כל פעם מחדש במבחן מול החברים. אבל את רואה שאיך שהוא מגיע כולם רצים אליו וגם אז לוקח לו זמן להפתח.

• אני עצמי מחפשת פתרונות לבעיות של הילדים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • כמה טוב לשמוע על הזומבה!!!!!
    ממש ממש ממש מרגש!
    שימשיך וילך כך ויפתחו לך כמה קבוצות שאת רוצה ויכולה מבחינת זמן ואנרגיה
  • תודה על האיחולים
  • מוזר

כל ילד והאופי שלו
    פייס: ortal_hori

• היי... כבר ציינתי שגם אני הייתי ילדה כזו.
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אולי הסיבה היא שהולכים לבית של הילד שהוא עדיין לא מכיר ( הכוונה לא מכיר את הבית, הסביבה, המבוגרים וכו׳)
    יכול להיות שהבעיה היא לא החברים, אלא ההסתגלות למקום ולאנשים שהוא לא מכיר.
    בנוסף הימי הולדת של היום נורא רועשים כלומר המפעילה מדברת במיקרופון והמוזיקה ברמקולים ולפעמים הווליום ממש גבוה, יותר מידי לטעמי....
    נסי לברר יותר לעומק את הסיבה.
    וכל הכבוד על החוג זומבה שתמשיכי להתפתח בתחום
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה