אני מתפרקת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
38 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמי כמה קושי ותיסכול וכאב נשפכים מדברייך
    מלא
  • אוי תחזיקי מעמד .
    לגבי הרבנים אני ממש אבל ממש לא הכתובת .
    לגבי שקד לפי התאור שלך זה נראה כמו "תיסמונת טורטס ".
    http://www.holdthatpic.com/
  • שיהיו בשורות טובות.
    לגבי רב אין לי מושג אולי הדתיות יכולות יותר לעזור.

• אוי....נשמע קשה מנשוא....
    אני מציעה לך קודם כל לבדוק מזוזות,ולוודא שהן כשרות ועדיף מהודרות במקום פשוטות.
    (הכוונה במהודרות לקלף עצמו,אופן וסוג הכתב ולא ל"בית מזוזה",הרבה מתבלבלים).
    אם את רוצה תכתבי לי איפה את גרה אולי אוכל לעזור בזה.
    דיהיו רק רק רק בשורות טןבות,הרבה כוחותא
  • מילנה בוקר טוב
    ובהזדמנות זאת שלום לכולם

• מליון

]
  • נשמע בכלל לא קל

• אוך איזו תקופה לחוצה!!!!
    שולחת מיליון חיבוקים
  • תודה בנות
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

• ביום ראשון בעזרת השם אני אני אתן לך תשובה לגבי תאריכים.

• וווואי כתבתי תגובה ממש ארוכה והיא נמחקה לי

דבר ראשון לא להתייאש לא להתפרק -זה לא טוב בשביל עצמך את צריכה להיות זחקה בבית בשיל הילדים הם צריכים אותך עכשיו יותר מתמיד.

דבר שני-אפעם אין סוף פסוק אצל ילדים.ילדים זה דבר מאוד הפיך מאוד אלסטי ומליוני בעיות אצל ילדים ניתנות לפתרון אם תופסים אותם בזמן.......אל תדאגי יש מאות מומחים בארץ שמבינים בבעיות כאלה ואחרות אצל ילדים.והן יוכלו לתת לך פתרון או תשובה/או דרך לנסות ולהגיע למצב תקין ורגוע.

בקשר לפן הדתי-

כן דבר ראשון לבדוק מזוזות-בעיקרון צריך לבדוק כול 3-4 שנים אבל אם מתעורות בעיות צריל לבדוק מיד.....

עשיתם ישפוצים לאחרונה בבית?חסתם קירות?חלונות?גם לזה יש השפעה גדולה על המתרחש בבית.....שהרבה אנשים לא יודעין אותה.......

צדקה-חשובה מאוד מאוד במקרה הזה אומרים אפילו "שצדקה תציל ממות" וכשהק"בה רואה שאנחנו מרחמים על מסכנים גם הקב"ה מרחם עלינו......
    לא יוצאין מזה נפסים אפעם.חושב וטוב לתת צדקה כול אחד כראות עינו ולפי מצבו הוא.לא טוב לתת הרבה צדקה אם גם לך איןץ.......

ברכה לרבנים-לא מכירה כ"כ את רבני הדרום אני יודעת שיש את משפחת אבוחצירא שידועה חלקם נמצאים בדרום חלקם בצפון ......

בקשר לרבנים שמבקשים כסף-צ לא יודעת למי את מתכוונת כי קשה להגיד "שרבנים" שמה שחשוב להם זה הכסף ובלי כסף הם לא יתנו צדקה בעיני הם לא רבנים אבל לא יודעת למה הכוונה אולי זה תרומה למוסדות ?ואז זו גם צדקה.....
    אני בעיקר יודעת על רבנים אשכנזיים שנמצאים במרכז (אם זה מעניין אותך אצלם זה פחות נהוג לקחת כסף והם גם אםילו לא מסכימים לקחת"

אהממממ אבל לדעתי הדבר הכי חשוב יותר מהכול זה "תפילה" (הבנתי שאת בנאדן מאמין ולכן אני מביאה לך את הנקודה הזו" ) תפילה במילים םשוטות לרבונו של עולם שהוא אבאב של כולנו שיעזור לנו להתמודד עם הילדים שלנו שהם בעצם הילדים שלו......תפילה כזו יכולה להיות בכול מקום בכול מצב ובכול זמן........אפילו כמה פרקי תהילים כול יום.
    עוד מעט יום פטירתה של רחל אמנו אני יודעת שהרבה אנשים שיש להם צרות /בעיות/וכו נוסעים להתפלל בקרבה(ולא רק ביום פטירתה) היא ידועה בתור "האמא" של כולנו וידוע שתפילות של אמא(כמו שכתבתי קודם) על הילדים שלה (זה אנחנו שבאים להתפלל אצלה) יש כוח אדיר......לרחל אמנו נתנה הזכות הגדולה להתפלל על בניה בגלל המעשים הטובים שעשתה וידוע בכול הדורות שרחל אמנו יושבת ליד כסא הכבוד ומתפללת ומבקשת עלינו ....."מאמא רחל" קוראים לה......

ושוב פעם חשוב לי להדגיש אני ח"ו לא מתכוונת להטיף לך ליהדות וכו אם כבר שאלת ורצית לדעת ולמצוא פתרונות בסגנון הזה אז כבר חשבתי שמה שאני יודעת ראוי וטוב להגיד........
  • Etd-רק תיקון קטן.מזוזות נהוג לבדוק פעם בשנה בדרך כלל בחודש אלול.אם יש צורך בודקים שוב(רואים באגרות הקודש של הרבי מלויבאוויטש שהוא הרבה פעמים כותב שבמידה ולא נבדקו המזוזות והתפילין בשניים עשר החודשים האחרונים לבדוק אותם)
  • טוב לא יודעת-אצלנו נוהגים לבדוק פעם ב3 שנים.
    אני יודעת שאצל חסידי חבד הנוהג הוא פעם בשנה.
  • אנחנו לא חבד וגם אצלנו נהוג לבדוק בחודש אלול. תפילין זה על אותו עיקרון של מזוזות. כשלאחיין שלי היו בעיות הם בדקו מזוזות והכל היה בסדר ודוקא בתפילין מצאו בעיה. הם קנו תפילין חדש... בודקים אצל סופר סת"ם. כמו מזוזות. פשוט לשאול אותו קודם אם אפשר להביא לו גם תפילין לבדיקה.

בקשר לקוסם - אני מצטרפת לבנות הקודמות - תפילות. באמת תפילות שיוצאות מהלב זו התשובה. אם את בענייני תהילים לתהילים יש כוח ממש גדול ביהדות. אומרים שאפילו אם את לא מבינה מה את קוראת עדיין זה בעל משמעות גדולה. אם את הולכת למיקוה - בין הטבילות להתפלל. ממש במילים. אם את מדליקה נרות שבת - להתפלל בזמן ההדלקה. אם את לא מדליקה נרות אולי תקבלי על עצמך שמהיום תדליקי נרות לפני שבת ובזכות זה לילדים תהיה בריאות וכו'.
    יש בי משהו כזה שרוצה שתכירי את הרבנית ימימה
  • היי
    תנסי אצל הרב ניר בן ארצי ממושב תלמים הוא ממש מקסים{תעשי בגוגל תאיר -נרי}
    שלחי לו מייל והוא עונה או תתקשרי למשרד ותבקשי תור לפגישה אצלו אבל זה לעוד חודש חודשיים אבל הוא ממש מקסים מדבר עם נשים{יש רבנים שלא מקבלים נשים
  • שחר המלך צודקת בכול מילה

• פייס: ortal_hori

• מילנה, וואו... לא קל..

הלוואי הבית החדש יביא עמו רק בשורות טובות.
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה בנות

• מילנה יקרה,
    אני קוראת את מה שאת כותבת והלב יוצא אלייך
    אני לא אדם דתי, אפשר לומר שאני אדם רוחני (מאמינה באלוקים, מדליקה נרות ועושה קידוש, וגם שומרת כשרות, מאמינה שכול דבר בחיינו נועד למטרה מסוימת וללימוד) אני פחות מתחברת לקברי צדיקים או לתפילות.
    אני מאמינה שאם פונים אל ה' מהלב הוא שומע
    לא פשוטים הם החיים, ובטח לא כשמדובר בדאגות שקשורות לילדים שלנו, הדבר הכי יקר לנו בעולם
    אני מאוד מאמינה באינטואיציה אימהית (או אבהית) אם את מרגישה שמשהוא לא תקין את עושה את הדבר הנכון שאת הולכת לברר זאת כמה שיותר מהר בלי להתעכב עידו עדיין פיצי בן שנה ו-5 אם אכן ימצא משהוא יש לו את כל הנתונים להתקדם מהר ולהדביק פערים, ככל שהאבחון נעשה יותר מוקדם כך הטיפול והתוצאות הן מדהימות
    לגבי שקדי, האם הטיקים התחילו על רקע כלשהוא, אם אינני טועה (אני לא אשת מקצוע) לא תמיד מדובר דווקא בתסמונת, טיקים יכולים גם לחלוף
    לגבי העקמת הייתה לי חברה עם עקמת מגיל יסודי, היה לה סד במשך כמה שנים והיום אין זכר לעקמת
    אני חשה במילים שלך את המצוקה, את התיסכול ואת העצבות - האם יש לך לאן לפנות על מנת לשתף ולדבר (חוץ מהפורום כמובן) אולי קבוצת הורים שעוברים חוויה דומה בחייהם? זה יכול מאוד לחזק ולתת תחושה שאינך "לבד".
    לגבי זוהר - תנסי לא להיכנס למקום הזה של הדאגה "מעניין מה מחכה לי בעתיד" (כפי שכתבת), תחשבי חיובי, הכול יהיה טוב, תתמקדי ברגע- באושר.
    כשהמחשבות המעיקות והמטרידות עורבות לך בפינה תשתדלי לסלק אותן, כי בסופו של יום יש לך 3 ילדים מדהימים בדיוק כפי שהם (עם אבחנה או בלי אבחנה), והם יגיעו למקסימום הפוטנציאל שלהם (שזה המון) אולי הדרך לא פשוטה אבל עם הורים כמוכם הם יגיעו מאוד רחוק
    שמחתי לשמוע על הבית החדש, תתחדשו
    שולחת לך מלא חיבוקים, אנרגיות חיוביות ואהבה
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • מה שכתבתי זה משבה שלי במקרה הכי גרועה , יחד עם זאת יש אנשים מכולל ספורטאים מקצוענים שחיים אם זה . היה איזה שחקן NBA עם הדבר הזה . הם מתפקדים כרגיל . פשוט צריך לקחת אותו לרופא טוב , גם אם זה במרכזה ולברר מה זה . אולי זה יעבור לו ? תבדקו גם כאולי חוסרים איזה ויטמינים בגוף וזה הגורם לכך פשוט לגלות מה הסיבה
    לגבי דיבור אולי התגובה של עידו כהוא קצת מתוסכל מכך שעדיין לא מדבר . גם בני עד גיל שנתיים לא דבר כמעט בכלל . אוחי 3 מילים מוזרות שאמא ואבא לא בנההם .
    היום הוא דובר שתי שפות וגם באנגלית יכול להתקשר ברמת היום יום .
    בגל שנתיים 3 גם לא שיחר אם אף אחד בגן והיה סגור בעצמו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מילנה אני שולחת לך ים של חיוקים מכל הל ומקווה שהדברים הם הפיכים ויעלו על המסלול הנכון שיביא רק נחת - מגיע לך !
  • לא כל טיק הוא תסמונת טורט. כדאי לעקוב ולראת מתי מופיעים הטיקים הרבה פעמים הם עדות ללחץ או מתח או קושי להתמודד עם משהו מסוים
    הרבה פעמים זה בכלל לא טיקים אלא תנועות שחוזרות על עצמן שאופיניות לספקטרום האוטיסטי
    הוא התחיל מסגרת חדשה?
    מתי זה קורה בעיקר? איך הוא בבית?

לגבי עידו. טוב שאתם עירניים. שאלה - איך השפה של שקד? כמה הוא מדבר בבית?
    לגבי ההליכה זה עדיין עדיין נמצא בטווח הנורמה
    איך הרוטציה שלו? הוא משתמש בשתי הידיים? איך העמידה שלו כשהוא אוחז ברהיט?
    באיזה גיל התחיל לזחול? כמה זמן זחל גחון? מתי עבר ל6?
    איך את רואה את השירירם שלו? ילד חלש? חזק?
    כשהוא יושב האם יש כפיפה מסוימת?
    בנתיים אם יש לכם הליכון או משהו תעיפי אותו כי הוא עושה בדיוק את ההפך ממה שמצפים ממנו...

תחזיקי מעמד. יש ילדם שלוקח להם יותר זמן וכטווח של ההתפתחות הוא רחב...

• לפחות לגבי דיבור והליכה אני יכולה לשתף שהבת שלי הזיזה את עצמה להליכה רק בגיל שנה וחצי, אולי שבוע קודם.
    ודיבור- אני זוכרת שכשהבן שלי היה בן שנתיים והיינו בטיפת חלב במעקב שפה, נשאלתי אם יש לו 10 מילים, בקושי גירדתי 6 כולל אבא אמא במבה

• את לא מצליחה למחוק את המספר שלך?

• משום מה רשמתי הודעה ביום שישי ואני לא רואה אותה

• מילנה
  • היי תמר

• יופי, אני שמחה לשמוע.

לפעמים צריך להתעלם מה"טיקים" והם חולפים לבד. אחת הילדות בגן התחילה למצמץ כשנכנסה לגן השנה וזה היה ממש הרבה. אמא שלה בדקה את הנושא עם רופא (על מנת לשלול בעיה רפואים) והוא אמר להתעלם וכך עשינו. הטיקים חלפו כפי שבאו...

מתי הבדיקת שמיעה?

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• היי מילנה!! הבת שלי חגגה שנתיים לפני יומיים, והיא רק התחילה לדבר!! עדיין לא צירופי מילים.
    עם הגדול היה אותו דבר והיום הוא לא סותם.
    זה לא מוקדם מדי להיות מודאגים?

• תמר- כך בדיוק אנחנו נוהגים- לא מתייחסים לטיקים

• גם לינוי שלי התחילה לדבר ממש אחרי יומולדת שנתיים והייתי לחוצה בטירוף - וסתם!

הכל יהיה בסדר
    פייס: ortal_hori

• מילנוש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה