למה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תסבירו לי סיבה אחת למה ילדה בת חמש בערך צריכה להיות עם מוצץ בפה?
    וממש לא לשינה בלבד, אני מדברת על טיול אופניים בפארק באמצע היום.
    זה מעלה בי רגשות של גועל ממש...
    ואני בדרך כלל לא שופטת על סמך מה שאני רואה, תמיד אני חושבת לעצמי, אולי יש פה בעיה שאני לא יודעת, אולי יש לזה סיבנ טובה.
    אבל זו ילדה שנוסעת לבד באופניים 16״ ובזמן נסיעה מנהלת שיחה נורמלית עם חברים/אחים שלה. אפילו בלי השגחה של ההורים. ז״א, יכול להיות שההורים בסביבה, אבל ממש לא בהשגחה צמודה. וגם רואים שאין שום צורך בכך.
    והיא עם מוצץ בפה.
    למה?

8 תגובות
עמוד 1
  • כי להורים אין חשק להתמודד עם גמילה או דאולי באמת יש סיבה ממש טובה שאין לי מושג מה היא יכולה להיות.
    בסביבתנו בנות הארבע שעדיין עם מוצץ ממש מתביישות בעניין ומשתמשות בו רק בבית כשרק בני המשפחה הקרובה לידן

• אין לי מה להציע לך חוץ מ
  • לפי דעתי מקרים כאלה הם עצלות של ההורים

]
  • גם אותי זה מגעיל ממש

• פייס: ortal_hori

• לא תמיד זה עצלות של הורים כי אי אפשר לשפוט בלי לדעת את המקרה...
    גם לדעתי זה לא יפה ודי מגעיל לראות ילד עם מוצץ בפה....
    אני בטוחה שלכל דבר יש סיבה.

• אני באמת הפסקתי מזמן לשפוט.
    התחלתי לשאול את עצמי כל הזמן שאלות כשאני שופטת איך ההוא נהג , ההיא דחפה אותי בתור , הילד של השכן עצבני וכו'...
    אולי זאת ריגרסיה קשה אחרי אח/ות שנולד/ה
    אולי יש לה פצעים בפה וזה מרגיע אותה
    אולי זה רק לשם משחק
    או השד יודע ...
    עזבי אותך שטויות
  • יכולות להיות מיליון סיבות.
    והנה סיבה אחת טובה:
    הגדולה שלי נגמלה ממוצץ בגיל 4.5. הייתה לה בעיה קשה בנסיעות של הקאות, ממש אחרי 5 דקות של נסיעה היא הייתה מתחילה להקיא וחצי שעה אחרי שנגמרה הנסיעה היא עוד הייתה מקיאה. אותו דבר בקרוסלה, נדנדה, אופניים וכו' כל דבר שזז.
    באיזה שהוא שלב גילינו שהמוצץ מפחית לה את ההקאות בצורה משמעותית, כך שהיא הגיע לגיל 3 המוצץ נשאר לשינה ונסיעות, וגן משחקים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה