הריון בסיכון ועבודה פיזית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני עובדת כמטפלת במוסד סיעודי בעבודה המצריכה עבודה פיזית לא מעטה. הוגדרתי כהריון בסיכון גבוה. האם יש אפשרות "לחייב" את המוסד לדאוג לעבודה חלופית (למשל עבודה משרדית כלשהי) עבורי לתקופת ההריון?
    העניין הוא שאיני יכולה להמשיך לעבוד פיזית, ואני גם פוחדת לגרום נזק, מצד שני אני באמת לא עצלנית וממש לא רוצה להישאר בבית עד הלידה.
    מה עושים? האם לרופא תעסוקתי יש קשר לכך?
    תודה מראש
    :-)
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כן, הפתרון הוא אכן לפנות לרופא תעסוקתי

ד"ר הדר

• תודה על התשובה, אבקש לחדד את השאלה:
    הנחתי שרופא תעסוקתי יהיה קשור לעניין. השאלה היא האם יש סיכוי "לחייב" מקום עבודה למצוא לי עבודה חלופית או שזה אומר שאשב בבית כל ההריון? (אני מקווה מאוד שלא אצטרך להיות "מובטלת" בצורה כזו)
  • שלום רב

הרופא התעסוקתי יכול להגדיר מה מותר ומה אסור לך לעשות במקום העבודה
    המטרה היא שתמשיכי לעבוד ולא להיות "מובטלת"

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה