שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי ליהי

תודה על התשובה הקודמת -

יש לי שאלה נוספת -
    אני מניקה חלקית (25% הנקה) בשל התנהלות לקויה בימים הראשונים ללידה, כאשר עיקר הבעיה היא כאבים חזקים בפטמות, פצעים וכו'. זה מנע ממני להניק בתדירות וכך "נעלם" לי חלק מהחלב.

עד היום כשהוא יונק הרבה זמן כואב לי, ולכן אני נמנעת.

בתחילה הנקתי עם פטמת סיליקון (בהמלצת יועצת הנקה), ואחר כך עברתי בהמלצת אותה יועצת להניק "רגיל" ללא אותה פטמה.

יש לי גם משחת לנסינו - אבל זה עוזר חלקית.

וככה יוצא שאני מניקה ומתוסכלת מהכאבים, ושוקלת להפסיק להניק, אבל "לבי נשרף"....

האם במקרה כמו שלי ההנקה נדונה לכישלון ???
    מה עוד אפשר לעשות שלא עשיתי ???
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה :)
    אני באמת לא יודעת מי היתה המדריכה ואיזה סוג של תמיכה ואבחון ופתרון קיבלת ..
    יכולות להיות לכאב סיבות רבות .. מבנה פטמות או פה ולסת , לשון קשורה או קצרה , ואזוספזם של כלי דם , תנוחה לא נכונה והתחברות לא מדוייקת , השאלה מה היה האיבחון , רוב הבעיות פתירות לחלוטין , ככה שאני מאמינה שלא נידונת להניק בכאב לאורך זמן רק זקוקה להדרכה הנכונה :)
    ולסבלנות , בלי קשר צריך להגדיל את תפוקת החלב
    עדכני אותנו בשלומך

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה