שלום רב דחוף לי מאוד.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון עם תאומים לא זהים לאחר ivf icsi ההריון הוא בסיכון גבוה ואני נימצאת בהשגחה במרפאה להריון בסיכון.. אני כבר שבוע עם הכתמות חומות "הפלה מאיימת" ורשמו לי בשיחרור ממיון נשים מנוחה בבית שבוע , ההכתמות לא נעלמו ואני לצערי ממשיכה להישאר בבית ולא לצאת לעבוד (אי עובדת 12 שעות ביום במפעל כמפעילת מכונות והעבודה היא בעמידה).. אני בשבוע 10 כרגע רציתי לברר לגביי השמירה מי אמור לתת לי 30 ימים ראשונים של השמירה (לפני הגשת תביעה לביטוח לאומי) רופא נשים או רופא משפחה? ומי משלם לי את החודש הזה שאיהיה בבית? אין לי שעות מחלה בכלל (חוץ מ40 שעות שמגיעות לי כחוק) אז זה אור שאני אחייה על 0 משכורת? זה לא הגיוני הריי גם אחרי שאני אגיש תביעה לביטוח לאומי גם שם זה חודש חודשיים המתנה לתשובה, ממה אחייה עד אז? יש לי עוד ילדה בבית יש הוצאות תשלומים ממה לחיות? תודה מראש על התשובות
1 תגובות
עמוד 1
  • עוד משהו .. הייתי אצל רופא נשים הוא אמר לי לפנות לרופא תעסוקה ורק עם רופא תעסוקה יאשר שמירה רק אז הרופא נשים ימלא לי טופס שמירה.. בנתיים הוא רשם לרופא משפחה שלי להוציא לי חופשי מחלה עד לטור לרופא תעסוקה שזה בעוד שבועיים , יש לציין אני כבר שבוע בבית ועכשו קיבלתי אישור מחלה לעוד13 ימים מרופא משפחה בגלל הפלה מאיימת.. מי משלם לי את זה? אין לי ימי מחלה בכלל בעבודה..העם ה חודש הזה שאני בבית נחשב ל 30 יום שמירה של ביטוח לאומי מה שהם דורשים לפני ההגשה של התביעה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה