-
אין קאטץ'.
הזמנתי אתמול, לכמה אנשים... ממש הפכתי לכספרית.
צריך סבלנות כי יש עומס.
-
-
באסה. איך לא ידעתי קודם...
-
כנסי ללפה
http://kupatbravo.co.il/announce/18166כמעט ולא נשארו תבדקי עם באיזור שלך נשאר
-
אצלנו בחולון נגמר הכל אתמול בערב
פייס: ortal_hori
-
כנסי לשפע הפקות!
-
נשאר בעיקר ביציע...
במחיר הזה גם ליציע זה משתלם...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
שולי - למה?
נורא פשוט...
כי אפשר.
אנשים קונים. ועוד קונים. ועוד ועוד ועוד קונים.
רמי לוי מציע כי זה פרסום מצוין, יותר מכל משרד פירסום.... יותר מכל תשדיר בטלויזיה....
ומעבר לזה - זה זמן מצוין לעשות "בוכטה" של כסף....
-
אני גם רכשתי,
את השניים האחרונים בהיכל התרבות נהריה,
נכנסתי לאתר ממש ב"דקה ה-90"
-
כשאני רציתי לקנות נגמר באיזור שלי וראיתי שבאף מקום כבר אין. התקשרתי למספר שהיה. במקרה ענו לי יחסית מהר... וכשהתקשרתי היא אמרה שבדיוק נפתחה עוד הופעה בנתניה אז קניתי 3 כרטיסים ואפילו בשורה טובה באמצע
-
תודו שיש לו רעיונות יצירתיים לרמי לוי הזה.
אני גם מצדיעה לו. כולם יצאו מורווחים...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
אין לי שום בעיה שהוא עושה לעצמו פרסום מטורף. אין לי גם שום בעיה עם זה שהוא מרוויח הון. שיהיה לו לבריאות, גל עוד אנחנו מרוויחים מזה גם.
השאלה היא שאם הוא כל כך מרוויח מזה, למה אחרים לא יכולים להרוויח ככה גם באותה הדרך?
מצאתי כרטיס אחד (!) בתל אביב וכמה כרטיסים באשקלון, אב יש גבול לאיפה אני יכולה לנסוע בשביל הצגה
-
לשאלתך איך רמי לוי יכול- הוא המפיק של המופע.... סתם חשבתי שזה מעניין
עובדה שהוא מקבל פרסום מפה ועד אלסקה , רק הבאז שהוא מעורר שווה לו מחיר של עשרה קמפיינים....
הלוואי שזה יזיז משהו במחירים ההזויים של המופעים בחנוכה
-
עכשיו הזמנתי את הכרטיסים האחרונים בבאר שבע.
רציתי לקנות לאיקס פסטיגל דרך חמי, אבל התברר שהוא לא נמצא במסלול שמאפשר הטבה.
לינוי מאוד רצתה איקס פסטיגל,אבל אם אני לא אזכה בלוטו אין מצב שאוציא כמעט 400 שקל על כולו 2 כרטיסים, וזה עוד לא כולל מחיא נסיעה+קשקושים במופע עצמו
נטלי
-
המחירים שלא במבצעים מוגזמים לגמרי! בחיים לא הייתי משקיעה כאלה סכומים ( המחירים שלא במבצע) על המופעים האלה, נראה לי ממש מיותר ואני גם לא אוהבת את מסעות השיווק והמכירה שעושים על גבםשל הילדים במקומות האלה במיוחד בשעות ההפסקה.
אצלי אין מצב ללכת למופע/ הצגה כלשהיא כי הבן שלי לא מוכן להתקרב למקומות האלה ( כבר ניסינו וכל האולם במופע שירי ילדים, שמע את צרחות האימה הבוקעים משורה 3 כיסא 15
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }