תוצאות חלבון עוברי...אני בלחץ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התקשרו עכשיו ואמרו לי שהתוצאה הגיעה ואני צריכה ללכת לייעוץ גנטי ולפנות לרופא הנשים שלי.
    התוצאה היא 1:140.
    אחרי שבשקיפות התוצאה היתה בסדר...
    מה עושים? למי קרה? מה זה אומר?
23 תגובות
עמוד 1
  • קרה לי פעמיים. עשיתי דיקור מי שפיר שיצא תקין. בפעם הראשונה הלכתי לייעוץ גנטי ואימללו לי את ההריון. בפעם השנייה ויתרתי על התענוג. מי שפיר זה 100 אחוז דיוק אז החלטתי לא להלחץ סתם.בהצלחה
  • מה זה אומר הייעוץ הגנטי? בשביל מה עושים אותו אם בכל מקרה מומלץ מי שפיר?
  • יש עוד בדיקת דם שעושים יחד עם שקיפות , מה יהו תוצאות שם ?
    את האמת לא יצא לי לעשות חלבון עוברי בכלל . עם בני - ידעתי כבר בשבוע 10- שאני עושה מי שפיר בגלל CMV עכשיו עשיתי בדיקת דם שמחליפה מי שפיר במימון פרטי ואז רופא אמר שלא צריך חלבון עוברי בכלל .

http://www.holdthatpic.com/
  • תוצאות השקיפות עורפית יצאו בסדר. לאחר השקיפות עשיתי את הבדיקת דם ושם התוצאה יצאה 1:140.
    חלבון עוברי עדיין לא עשיתי... רק עוד שבועיים...
    אבל התוצאה לאחר בדיקת הדם יצאה תוצאה לא טובה...

• אז זה לא היה חלבון עוברי אלא בדיקת דם שמשלימה את שקיפות ? לדעתי לגשת ליעוץ ולבדוק מה ממליציםלבדוק בהמשך ובהתאם לזה לקבל החלטות .......
  • הייעוץ יהיה תעשי מי שפיר. לי יצאו עם שורה של מחלות גנטיות אפשריות בשם הכסתח והלחיצו אותי. היינו במעקב רפואי שנמשך גם חצי שנה אחרי שהתינוק נולד. היום הוא בן שלוש וחצי ובריא כמו שור. אני לא אומרת לך לזלזל בתוצאה. תעשי מי שפיר או את בדיקת הדם שהמליצה עליה אילנה. פשוט אל תתני לכסתח הרפואי לשגע אותך. מיותר
  • אגב הבדיקות דם האלו מושפעות ממה שאת אוכלת. אם יש לך משהו קצת שונה בתפריט זה משפיע על התוצאות. אני לא אוכלת לדוגמא קמח לבן סוכר לבן וחלב פרה. לכי תדעי אם זה קשור. עובדה שפעמיים מתוך השלוש שעשיתי את הבדיקות יצאו לי תשובוצ לא טובות. זה רק סטטיסטיקה.
  • לי זה קרה בהריון השני שלי (עם יאיר )
    הבדיקת דם שמתלווה לשקיפות יצא תוצאה של 1:80 הייתי ביעוץ גנטי וביצעתי דיקור של מי שפיר . ב"ה יצא תקין ונולד ילד בריא ויפה שאוטוטווו חוגג 4 .
    יש לי גם כמה חברות שקרה להן ולכל הילדים שלנו שלום ובריאות 55555
    לכי ליעוץ יסבירו לך מה זה אומר ..
    ימליצו על דיקור
    ב"ה שתהיה תוצאה תקינה וילדון בריא ב"ה
  • כל תשובה מתחת ל-350 אומרים את זה

זה סתם כסתח

אני לא הייתי עושה מי שפיר
    פייס: ortal_hori

• אורטל האם יצאו לך פעם תשובות לא תקינות?
    לא בטוחה שהיית מוותרת על מי שפיר אם זה היה המצב.
    זה מאד לא נעים לקבל תשובות מבאסות ואני מבינה אותה.
    הדיקור אגב נשמע יותר מלחיץ ממה שהוא באמת.
    וגם סטטיסטית:
    אם יש לך סיכוי של 1:300 להפיל חס וחלילה מהדיקור, אבל יצאו לך תוצאות של 1:140 שמשהו לא בסדר, תעשי את החשבון איזה סיכון את מוכנה לקחת.
    אף אחד לא יכול להחליט בשבילך, וכל החלטה שתקבלי תהיה נכונה
  • תודה בנות על התשובות ועל נסיונות ההרגעה...
    כנראה ואעשה את המי שפיר. בשביל לא להיות בלחץ כל ההריון ולראות שהכל בסדר...
    האם כדאי לעשות את הדיקור באופן פרטי או שבבי״ח ציבורי?
  • היי, בהריון האחרון יצא לי חלבון עוברי 1:38. אבל ידעתי שזה בגלל הגיל. עשיתי מי שפיר שיצא תקין לגמרי. היום המותק שלי בן שנה בדיוק, בריא, שובב ומפונק כמו שצריך
  • לי יצא לעשות מי שפיר אחרי ייעוץ של מומחה זיהומים, המקרה שלי היה שנדבקתי ב-cmv. בכל מקרה אני מספרת לך את זה כדי שתשקלי לעומק ביצוע מי שפיר ולא תוותרי על שמיעת דעתם של הרופאים. עשיתי מי שפיר דרך שר"פ, אצל מומחה בעל שם, אבל מה לעשות, הדברים לא תלויים תמיד בבני האדם... אחרי הבדיקה עלה לי החום, חששו שלקיתי בזיהום בעקבות הבדיקה, הובהלתי לבית החולים, שם חשבו לבצע לי בדיקת מי שפיר שניה (כלומר פעמיים בתוך פחות מ-24 שעות!!!!) התחננתי שידחו את זה והסבירו לי שמדובר בחיים ומוות. המזל היה שתוך חצי שעה ועוד לפני שהכינו עבורי חדר, החום החל לרדת. בקיצור הייתי בסכנת חיים, אבל איגשהו יצאתי מזה. אף אחד לא ידע להגיד לי מה ההשלכות על העובר, ולא הסכמתי לבדיקת מי שפיר נוספת. העברתי את כל ההריון בחשש אדיר.
    ב"ה נולדה לי בת מקסימה ובריאה.
    אני מספרת לך את זה כדי שתשקלי לעומק מה את עודה, ולא תקפצי סתם למסקנות בלי להתייעץ עם מומחים.

בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • למרות הגיל עצלי בדיקת דם הצמודה יוצא בסדר עשתי את הבדיקה ששולחים לחול . עם תוצאות לא היו טובות היתי עושה מי שפיר . עם בני כן עשיתי מי שפיר גל בגלל הCMV וזה בכלל היה בברזילאי . ועבר בשלום .
  • אני עשיתי פרטי פעמיים אצל דר ליפיץ באסותא רמת החייל. עבר חלק. גם אחותי עשתה אצלו לתיאומים ( 2 דקירות ) והיה יופי.
  • בת כמה את? הגיל מאוד משפיע על תוצאות הבדיקות..
    משפיע דרמטית.

גם לי יצאו תוצאות נמוכות בהריון האחרון, עשיתי מי שפיר שיצאו תקינים
    ונולד ילד, טפו טפו בלי עין הרע!!!!!!
  • אני מאוד מבינה אותך, אבל תנסי להיות רגועה.
    התשובה הלא טובה יכולה להיות תלויה בכמה פרמטרים, כמו הגיל שלך.
    בעיקרון זאת בדיקת סקר, היא בכלל לא מדוייקת.

לא הייתי ממליצה לךללכת לייעוץ גנטי כי הם לא יעזרו אלא רק ילחיצו אותך וחבל.

תעשי מי שפיר
    אני מאמינה שהכל יהיה בסדר
    נטלי
  • מצטרפת לבנות, הבדיקה היא בדיקת סקר, את יכולה לפנות לבצע בדיקת מי שפיר שםהתשובה וסביר מאוד להניח שתצא תקינה

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • הייעוץ יהיה תעשי מי שפיר. לי יצאו עם שורה של מחלות גנטיות אפשריות בשם הכסתח והלחיצו אותי. היינו במעקב רפואי שנמשך גם חצי שנה אחרי שהתינוק נולד. היום הוא בן שלוש וחצי ובריא כמו שור. אני לא אומרת לך לזלזל בתוצאה. תעשי מי שפיר או את בדיקת הדם שהמליצה עליה אילנה. פשוט אל תתני לכסתח הרפואי לשגע אותך. מיותר
  • בכל מקרה המלצה לא לעשות כלום די בעייתית בעיני . אם חלבון עוברי לא היה יוצא בסדר היתי נגשת לבדיקת מי שפיר .
    בגלל שכל הבדיקות המקדימות היו בסדר עשינו את בדיקת דפ שמחליפה מי שפיר .
    היתי עושה את זה בגלל השקט הנפשי שלי .
  • בנות תודה רבה על כל העצות והשיתוף מהניסיון שלכן...
    קבעתי תור למי שפיר וגם לייעוץ אבל אני מאמינה שאני אוותר על הייעוץ כי אם בכל מקרה אני החלטתי לעשות מי שפיר אז סתם מיותר להילחץ מהייעוץ...
    מקוה שהכל יצא תקין
    תודה.
  • אם קבעת בדיקה בבית חולים ציבורי בכל מקרה תהיה לך פגישה עם יועץ גנטי לפני הבדיקה, זה חלק מתהליך. יש בתי חולים שמזמינים לייעוץ באותו יום לפני הבדיקה ויש מקומות שמזמינים כמה ימים לפני.
  • אני עשיתי בביח ברזילי באשקלון .
    יש שם רופא תותח (דר זוהב) שגם עשה לי בדיקה באופן פרטי
    תבררי מי הרופא בביח ציבורי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה