נעלבתי (בשם ניצן)... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ניצן רוצה להזמין אלינו ילד מהגן שמתחילת השנה הוא התחבר איתו.
    דיברתי עם האמא של הילד לפני החג, והיא היתה מאוד חביבה ואמרנו שנקבע.
    ולא יצא לי לקבוע איתה בחג,

אז כבר ביום ראשון דיברנו והיא אמרה שבסדר, וכנראה שנקבע לשלישי, אתמול בגן היא אמרה לי שהיום מסתדר לה, ניצן גם הזמין את הילד באופן אישי..
    הבוקר היא אמרה לי "בואי נהיה ספונטניות.. נראה איך הוא אחה"צ"
    ועכשיו התקשרתי אליה אז מסתבר שבאים אליו 2 ילדים אחרים מהגן הביתה שלו.

טוב, קצת הופתעתי כי בבוקר אמרנו שבעיקרון הוא יבוא אלינו אבל ניחא..
    האמא אמרה לי שגם ניצן מוזמן.

דיברתי עם ניצן והוא התבאס שהילד לא בא אלינו, אבל רצה ללכת אליו הביתה ואמר שהוא ישאר שם לבד בלי בעיה. חזרתי להגיד לאמא שניצן יבוא והיא אמרה לי שזה יותר מידי ילדים בשבילה..

אז מה הקטע???
    עכשיו ניצן צורח פה!
20 תגובות
עמוד 1
  • תסלחי לי אבל האמא פשוט סתומה !!!!!

• מסכנוני קטן, ועל האמא הזאת אפשר רק ל הגיד אין שכל אין דאגות....

• כן מעצבן..
    הבעיה שניצן רוצה דווקא את הילד הזה, לא רוצה אף ילד אחר..
    עכשיו מה לעשות? להמשיך לנג'ס לה???
    לא נעים לי..

[
  • את יכולה לומר לה בפעם הבאה שתראי אותה בגן שניצן מאוד התאכזב באותו יום.
    או שהיא תציע בעצמה להפגש או שתמשיכי ותשאלי כבדרך אגב אם מתאים לה בספונטניות להביא אותו היום.
  • לא הייתי ממשיכה לדבר עם האמא בנושא.. לדעתי לא כדאי להתעסק איתה.

זו תחילת השנה הוא יכיר ילדים נוספים לאימהות נורמליות יותר
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני לא הייתי ממשיכה לננג'ס לה.
    היא נשמעת לא סגורה על עצמה. שלא תעשה את התרגיל הזה פעם נוספת וניצן ייפגע עוד הפעם
    נטלי
  • מעצבן...
    הייתי מנסה לקבוע בגינה. שגם אם היא לא תגיע יהיה נחמד בלעדיהם. נשמעת לא מאורגנת על עצמה ולא מפוקסת. לא מתוך רוע אבל במקרה הזה זה על חשבון הבן שלך וזה לא לעניין. אמא שלי היתה בקלות יכולה לעשות לי דבר כזה מעצבן. יש אנשים כאלה..
  • שולחים את הילד לאמא לשאול אם הוא יכול לבוא אליו או ללכת אליו. איזה אמא תסרב?
  • יואוו איזה מעצבן
    פייס: ortal_hori

• בהחלט מבאס! יש אמהות כאלה... לא סגורות על עצמן. יצא לי גם כמה פעמים להתאכזב בשם הילד
  • איזה חוסר רגישות של האמא ( במילים עדינות

• דווקא מתוך הכבוד לניצן ולבחירה שלו אני הייתי מנסה לגבש גישה אחרת..
    זה לא הילד שפגע בניצן. זו אמא שלו.
    למנוע מהילד להתחבר דווקא למי שבחר בגלל שאמא שלו לא בסדר נראה לי לא הוגן כלפי ניצן.
    אני הייתי מנסה למזער את ההשפעה שלה כמו שאמרתי על ידי מפגש במקום שההשפעה של ההברזה שלה תהיה קטנה יותר. אבל הייתי בולעת את הצפרדע ומנסה לראות מה הכי טוב לילד שלי- על אף העלבון שלי
  • אני דווקא חושבת קצת שונה.....
    ז"א ברור שעל פני היה כאן עילבון והאמא היתה ממש מממש לא בסדר.......
    לא ברור למה...ולא ברור למה היא בסוף הבריזה.

אבל,הכי הכי חשוב לא לתת שום תחושה לילד שהיה כאן משהו......
    ילדים קולטים אותנו מהר מידי.ואז הם עלולים להרגיש לא חברותיים ומסכנים.

זה מאוד מעליב אבל בגיל הזה הם אמורים ךעבור הלאה ,להחליק ולשכוח זה אנחנו האמהות "הבעיתיות" שלקוחות כול דבר קשה.....ובמיוחד בנוגע לילדים שלהם....

יש לי אחיין שלא מקובל חברתית.לא יודעת הוא מין גאון כזה מעופף וילדים צוחקים עליו אבל הוא רוצה להיות עם חברים לפעמים...ואמא שלו כול הזמן עסוקה בלספר לידו עד כמה הוא מסכן ואיך הוא לא יודע להיות בחברה וכו וכו....וזה לא משפר הרבה.
  • אני עם ETD החלטתי להבליג..

אני מנסה לקבוע שוב כי ניצן מתעקש על הילד הזה..
    [
  • את גם עם אשטנגה גברת..
  • גם אני על אף ההתנהלות של האמא הייתי מנסה שוב, בשביל ניצן

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה