-
אנחנו סגרנו על הרויאל גרדן, שמעתי שהוא מעולה לילדים
רק צריךתלהתקשר למלון ולבדוק את הדברים ששאלת
-
רויאל גרדן זה לא הכל כלול עד כמה שאני זוכרת....
לילדים - רק הכל כלול
אנחנו היינו במג'יק סאנרייז, ממש בכניסה לאילת, בקיבוץ אילת. הוא סופני לילדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי שלוש קטנות, ברוך ה', ונהננו מכל רגע!! כל אחת שם מצאה את הפינה שלה
פייס: ortal_hori
-
חשוב לי לציין שכל הצוות שם - פשוט מקסים לילדים!
את יכולה לקבל גרברים מחדר האוכל, יש פינה מיוחדת לתינוקות בכל ארוחה (עם בלנדר ומיקרוגל)
יש להם לונה פארק קטן לילדים, בריכות עם מתנפחים וצוות בידור, גן שעשושעים, מועדון ילדים...בקיצור כייף כייף כייףףףףףף
-
רויאל גרדן מעולה! אבל הוא לא הכל כלול...
לפי מה שאני יודעת יש את מלון ספורט ומג'יק סנרייז ולדעתי גם מלון u קורל ביץ' שהם הכל כלול...
אני האמת לא הכי אוהבת הכל כלול. גם לא רואה בזה צורך במקרה שלך בעיקר אם יש לך רק ילד בן שנה וקצת... אפשר להסתדר עם ארוחת בוקר וערב ונשנוש בצהריים...
לגבי בריכה מחוממת אין לי מושג.
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
אני חשבתי על מלון לאונרדו קלאב ששם יש משחקיה לילדים וגם בריכה לתינוקות,לפחות ככה אמרו לי בטלפון. אולי מי שהיא הייתה במלון?
-
אורטל תודה על ההמלצה, אני הייתי שנה שעברה במלון כשהייתי בהריון ואת האמת לא ממש נהנתי במלון.
-
וואלה?!
-
מנצל"שת את הנושא - אנחנו רוצים לנסוע לצפון לסופ"ש עם שני הילדים, סוג של לפנק את עצמנו עכשיו אחרי החגים כי במהלך החגים ובחופש הגדול לא נסענו לשום מקום ובא לנו להתאוורר קצת...
מה אתן אומרות על צפון עם ילדים? כדאי? איזה אטרקציות יש בשבילם? מלונות כדאיים?
הללוש ודינוש היפים שלי
-
כשהבכור שלי היה בן שנה בערך נסענו למלון באילת ואני חייבת לציין שממש לא נהניתי. אולי אני פשוט לא אוהבת את אילת..גם הבן שלי הוא לא שקט כמו שאת מתארת.
השנה החלטנו לנפוש בגליל במקום בדרום או בחו"ל. אני חייבת לציין שזו היתה בחירה לא רעה בכלל במלון שהתארחנו בו יש מלא פעילויות לילדים ולכל המשפחה (פסטורל בכפר בלום) וגם האווירה היא לא עממית ורועשת.
בקיצור לא היה משעמם בכלל. לא סבלנו מהחום. יש כ"כ הרבה דברים שאפשר לעשות באיזור הזה בכלל, מטיולים רגליים ליד הירדן, כניסה לאגמון החולה, רכבל צוק מנרה ועוד..
בריאות ואהבה!