צריכה להתייעץ איתכן- עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהמשך להודעה שכתבתי מוקדם יותר הבוקר, התקשרתי לגן אח"כ ואמרו לי שהצעיר נרגע והכל בסדר.
    עם זאת, אני והגננת הגענו איכשהו למסקנות הפוכות מהסיפור הזה. אני חשבתי שמאחר והשגרה הולכת שוב להשתנות כשאלד- ואני אמורה ללדת בשבוע הבא, עדיף שבעלי יהיה זה שמפזר מאחר ולקטן יותר קשה להפרד ממני, וגם ככה אני אמורה ללדת אוטוטו ושוב לא אוכל להביא אותו. אז לשמור לו על רצף של שגרת בוקר עם בעלי.
    לעומת זאת, הגננת ייעצה לי לעשות הפוך- לנצל את העובדה שעוד מעט אהיה שוב פחות זמינה אליו ולפזר אותו בעצמי כל בוקר לגן גם אם קשה לו כדי לתת לו זמן עם אמא.

מה דעתכן? איזו גישה נכונה יותר?
    טוב.. תודה למשיבות.
    בסופו של דבר החלטתי באמת להקשיב לאינטואיציה כפי שהציעה ענבר ו.. שאלתי את הבן שלי מה הוא מעדיף. הוא אמר שאבא יקח אותו. אין יותר התלבטויות. הילד יודע מה טוב לו
6 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי עבורו זה לא משנה, יהיה לו קשה להפרד בכל מקרה.
    לכן הגישה של הגננת נראית לי יותר נכונה, לנצל את המעט שנותר, יותר בשבילך מאשר בשבילו.
  • אני חושבת שאם את מסוגלת אז כן לתת לילד את ההנאה הזו...

• אני חושבת שמה שמרגיש לך הכי נכון.
    את זו שמכירה אותו ואותך הכי טוב וללכת עם ליבך ונטייתך זו התשובה הנכונה.

• עכשיו ראיתי שבשרשור של בייבי בום על המקומות בכיתה את ענית כמו שעניתי לך עכשיו
  • מניסיון - להשאיר את השגרה הרגילה.

שינויים כאלו, ונשמע שהוא רגיש מאד, יעשו לילד רק ברדק.....לא מספיק תביאי לו אח/ות, גם תפסיקי לקחת אותו לגן?......אול שלפעמים כן ולפעמים לא?....

אני לא הייתיעושה את זה

ושיהיה בהצלחהההההההה
    פייס: ortal_hori

• מצויין ...הילדים שלנו כלכך חכמים

]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה