חייבת לשאול: ילד שנפל בגן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וקיבל מכה. לא רצינית במיוחד, אבל בהחלט מכה עם דם וכו'...

האם לדעתכן על הגננת לידע את ההורים על כך (לא בהכרח ברגע קבלת המכה, אלא לאחר מכן כשאוספים את הילד או למחרת) או לא בהכרח מחויבת לעדכן?

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

17 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי כן. לא מיד אבל כשההורים באים לקחת כן.
    ככה לפחות היה לנו שנה שעברה (גן פרטי)
  • כן...
    אם אין פציעה חמודה אז כשבאים לקחת את הילד חובה ליידע את ההורים או הסבא והסבתא (או מיש אוסף את הילד)...

• בוודאי שליידע!
    אם זה השאיר סימן רציני-גם אם הנפילה לא הייתה חמורה או מסוכנת אז רצוי להתקשר לפני שמגיעים לאסוף שלא יבהלו....
  • ברורררררררררררר
  • אתמול אמונה קיבלה שפשוף, אבל שפשוף שפשוף..
    ואיך שבאתי לקחת אותה המטפלת אמרה לי שהיא נפלה היום.
    האמת? תהיתי אם לא היה עדיף שתתקשר אליי לפני כי זה היה נראה שכדאי לשים על זה יוד ופלסטר.
    אבל ב"ה זה כבר נראה יותר טוב.
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אני לא אוהבת שמתקשרים אלי, כי אני נבהלת כל פעם מחדש. שיכתבו במחברת קשר. זה מספיק.
  • תלוי בחומרת הפציעה. דברים קטנים אין סיבה, פציעה בינונית ומעלה בהחלט שכן.
  • גם לדעתי תלוי במידת הפציעה.
    אבל מעבר לזה - אנחנו צריכים לזכור שגם מטפלות הן בנות אדם ולפעמים הן שוכחות בעיקר כי בשעות האיסוף יש הרבה בלגן של הורים וילדים.
    ובכלל - כיום בד"כ להורים יש את הטלפונים של הצוות, ראינו משהו שלא אמור להיות? אפשר להרים טלפון ולשאול, הן בטח יגידו שהן שכחו ויתנצלו על זה ויספרו מה היה.
    אני מתכוונת שלא על כל דבר צריך לשפוט לחומרה, רגע של בירור טלפוני עדיף על הסתובבות על בטן מלאת כעס או תיסכול על מטפלת.....

• ענבר, אין תסכול ואין כעס. בכלל לא.
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לדעתי אמורים ליידע באיסוף, אבל אם זה לא פצע רציני או מכה חזקה במיוחד (שצריך לעקוב אחרי התפתחויות בערב), אז לא נורא אם שכחו.
    אני תמיד יכולה להתקשר בערב לגננת ולשאל לפשר הפצע שגיליתי.
    הרבה פעמים, אם מישהו פתאום מקיא לי בערב אני ישר מרימה טלפון לשאול אם לא קיבל מכה בראש.
    כי כולם בני אדם וכילם שוכחים דברים.
    יש גם את עניין החלפת הגננות. בבוקר גננת אחת, בצהרון גננת אחרת. אז לפעמים המידע מתפספס. לא נורא.

• זה מאוד תלוי. אני כגננת יכולה בהחלט להתמודד עם פצע קטן ששוטפים ושמים פלסטר. אבללללללללללל הורים כן רוצים לדעת . הכל ובלייב.
    אז כמו שאני רואה ברוב הגנים מתקשרים להורים שניה אחרי שהאוצר נשרט או ראינו טיפת דם ...
  • לדעתי, את היית צריכה ישר לשאול.

הרי יש פלסטר, רואים שקרה משהו.

לא סומכת על הצוות - בשביל אנחנו הורים...זה תפקידנו. במקלחת כל יום אני בודקת את הבנות שלי, שואלת אם קרה משהו, נפלו, רבו. זה חלק מהשגרה לדעתי....
    פייס: ortal_hori

• בדיוק אתמול איתן חזר עם פצע די גדול בבסיס של הציפורן באגודל.
    נראה פצע מאוד כואב.
    מיכל סיפרה לי שנפלה עליו מגירה
  • לדעתי חחייבים ליידע.
    אני ממליצה לך לבקש מגננת להבא ליידע אותך בשעת איסוף הילד (תלוי בחומרת מצב כמובן).
    לא נראה לי שכדאי לעשות מזה בי דיל, אבל לבקש מצוות ליידע אותך בהחלט כן
    נטלי
  • אוףף זה מעצבן! שוב אני אגיד...משהו עקום מהיסוד בחינוך..

• לדעתי חייבת לעדכן באותו רגע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה