חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן..

לפני יומיים התבשרתי שאני בהריון.
    אובחנתי לפני כשנה כבעלת שחלות פוליצסטיות,ולאחר דיקור ושינוי תזונתי התחלתי לקבל מחזור לאחר שלא קיבלתי כשנה.
    לאחר כ5 חודשים נקלטתי..

אך אני לא שמחה..אפילו לא יודעת אם אני רוצה את ההריון-לא אפסיק אותו כי אני נושואה כבר 3 שנים..ובעלי מאוד רוצה..אך אני אפאפעם לא רציתי..אין לי את תחושת הרצון להיות אמא.
    ואני שואלת את עצמי האם בריא להביא כך ילד לעולם..אני חוששת מההריון,אין לי מושג מה צריך לעשות,חוששת מהשינוי של ההריון,השינוי של הגוף-אולי זה נשמע נוראי אבל אני לעתים נכנסת ממש לחרדות בגלל שינוי המשקל שצפוי ואלוהים רק יודע עוד מה..

אם מישהו יוכל לייעץ אשמח מאוד מאוד!

fmg
6 תגובות
עמוד 1
  • היי לך,
    אני לא רופאה ובטח לא פסיכולוגית... אבל ההודעה שלך נגעה לי מאוד. את נשמעת מפוחדת בטירוף!!! האם חווית פחד או חרדה כזו בעבר ? האם באופן כללי יש לך הפרעת אכילה? אולי המקור הוא בכלל הורמונאלי או נפשי והפתרון הוא קל. תספרי את זה למישהו באמת מקצועי כמו רופא משפחה או רופא נשים... הם לבטח נתקלו בנשים נוספות עם התחושות שאת חשה.
    אני מאחלת לך בהצלחה ולא משנה מה תנסי לדבוק במחשבות חיוביות ומלאות באהבה.

Lironle
  • שלום למשתמשת החדשה
    קודם כל חיבוק גדול מכל הלב
    הריון לעיתים מציף כל מיני פחדים, ובמיוחד הריון ראשון, ולא סתם... את מתכוננת להיות אמא, וזו מתנה ענקית !!! הפחדים עולים בין היתר במטרה שתהיי מודעת אליהם ואולי גם תפתרי אותם :-)
    גם אם את לא מתחברת לזה כרגע, אני מניחה שהיית רוצה לשנות את המצב הזה, לא ? (ואגב, זה בסדר גם אם לא...:-))
    מה שאת מתארת יכול לנבוע מהמון המון סיבות.
    יחסים עם אמא (אולי אינם טובים ואז את לא רוצה להיות אמא כמו אמא שלך... אז תהיה לך אמונה של "למה לי להיות אמא") וכו וכו
    יכול להיות בגלל מקרים פחות נעימים מהעבר ויכולים להיות לכך עוד המון כיוונים.
    חושבת שמטפל רגשי אלטרנטיבי שאת מתחברת אליו יכול מאוד לסייע בהבנת התחושות הללו והפחתתן. את יודעת, לפעמים הבנת הסיבה היא 50% מהעבודה. לפעמים גם פגישה אחת פותחת המון כיוונים...
    אם בא לך לשתף עוד קצת מוכנה לעזור לך עם הכיוונים :-)
    לילה טוב והרבה אהבה
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • אכן , אני מפוחדת בטירוף...זו לא הפעם הראשונה..אני די חרדתית בקשר לכל דבר..:)ולחוצה מאוד..
    אני לא חושבת שיש מישהי שאין לה הפרעות אכילה-אצלי זה לא קיצוני,אבל בהחלט לעתים מוביל ומשתלט עלי בחיים.
    ההריון הזה לא היה כל כך מתכונן,כלומר,ידעתי שיש לי שחלות פוליצסטיות וידעתי שייקח לי די הרבה זמן להכנס להריון,או לפחות כך חשבתי.אבל כנראה שלעולם יש תוכניות אחרות עבורי.
    היום קיבלתי את תוצאות בדיקות הדם,ואני בשבוע 5.מרוב הלחץ,לא ישנתי כל הלילה..במקם לשמוח..אני בוכה..כל הסביבה שלי מתרגשת ואני אפילו מתביישת להגיד אבל יש רגעים שאני מייחלת שזה ייעלם.

תודה רבה לכן על התגובות החמות!
    שולחת חיבוק!

fmg
  • יקירה, מציעה שתפני לרופא המשפחה ותשתפי אותו בחששות ובתחושות שלך.
    תבקשי שיפנה אותך לפסיכולוג (רצוי פסיכולוגית אישה) וכמה שיותר מהר, כדי להקל עלייך.

וקחי בחשבון שמה שאת מרגישה זה בסדר - זה מבלבל ומפחיד ומעורר חששות והדבר הטוב הוא שאת מודעת לזה ומשתפת.

אשמח לדעת מה שלומך גם בהמשך. דואגת לך, כאן מרחוק...
  • אוי חמודה...
    אל תקחי את זה כל כך קשה שאין לך את הרצון להיות אמא.
    גם במקרה שלי בעלי רוצה מאוד תינוק ואני לא ממש התחברתי לרעיון. אפשר לאמר ששוכנעתי רק כי אבא שלי עבר אירוע מוחי וזה ערער לי את הביטחון שלילדים שלי לא יהיה סבא.
    לקח לי הרבה זמן להתחבר להריון משום שב 4.5 חודשים הראשונים לא הפסקתי להקיא ולהרגיש בחילות ממש קשות.
    הרגשות האמאהיים יגיעו בהמשך, כשהבטן תצא וכשתתחילי להרגיש תזוזות בפנים. זה בכל אופן השלב שאני התחברתי להריון.
    וגם אם לא, אני מאמינה שברגע שהעובר יגיע ותהיה אחרי לידה - זה בטוחה יבוא.
    את הרי נשואה כבר 3 שנים ואני בטוחה שיש אהבה ענקית בינך לבין בעלך והעובר הזה הגיע מאהבה. אין סיבה שלא תחושי את זה כלפיו, גם אם זה יקח לך מעט זמן.

שולחת לך חיבוקים
  • לסר איך את ?

אם את בקטע של פרחי באך
    ממליצה לך לקנות (בכל חנות טבע)
    2 תמציות:
    MIMULUS
    ASPEN
    הן מיועדות להקלה על הפחדים ולהכלה של ההריון.
    מה את אומרת ?

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה